Полтавська мерія сьогодні святкує та роздає квартири (фоторепортаж)

Влада
7 грудня 2012 о 16:591262 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська мерія сьогодні святкує та роздає квартири (фоторепортаж)
У Полтаві сьогодні святкували День місцевого самоврядування і роздавали подарунки. У Полтаві сьогодні, 7 грудня, відзначають День місцевого самоврядування.
Урочистості проходять у Міському будинку культури. На святковий захід запросили 700 працівників міськвиконкому, депутатів місцевої та районних рад. Їм роздавали грамоти, квартири та влаштували концерт.

Мер міста Олександр Мамай на початку свята привітав своїх підлеглих приказкою про «короля та свиту».

- У народі не просто так завжди кажуть, що короля красить свита. Не було б міського голови Полтави, якби не було його команди. Сьогодні без вас міський голова ніхто. На ваших плечах лежить не тільки організація, а й розбудова нашого міста, - звернувся Олександр Мамай до публіки, яка зібралася у залі.

На думку Оксани Деркач, секретаря міської ради, головний здобуток депутатів Полтави в 2012 році – організація особистого прийому громадян.

- Є графік, який витримується. У кожного депутата на його окрузі є громадська приймальня. Я вважаю, це дуже важливо, - говорить Оксана Антонівна.



Понад 20 винуватців свята сьогодні нагородили грамотами та відзнаками. Двом співробітникам міськвиконкому Олександр Мамай подарував квартири. Щасливчиками стали головний спеціаліст управління звернень громадян, організаційної роботи та загальних питань і начальник відділу огранізаційної роботи цього управління. Решті присутнім у залі запропонували виступ «Фрістайла», улюбленого гурту мера Полтави Олександра Мамая.