У Одесі полтавські стрільці погрожували міліції

Новини
Надія Труш10 грудня 2012 о 14:002433 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Одесі полтавські стрільці  погрожували міліції
Полтавці, які розстріляли у Одесі двох та поранили трьох людей, при затриманні погрожували міліціонерам та вели себе неадекватно.


фото з сайту odessa.umvd.gov.uaфото з сайту odessa.umvd.gov.ua

Один із затриманих заявляв навіть, ніби має посвідчення Антикорупційного комітету України. Чи дійсний цей документ - нині перевіряють.

До теми: Антикорупційний комітет заперечує причетність полтавських стрілків до їхньої структури.

- Дійсно, коли чоловіків затримали, один із них повідомив, що має з собою посвідчення Антикорупційного комітету. - повідомив Володимир Шаблієнко, начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Одеській області. - Але сказати точно, чи відповідає така інформація дійсності, поки неможливо, бо триває перевірка. Можливо, ті документи недійсні, фальшиві. Більш точно буде відомо після результатів перевірки.

До теми: полтавські міліціонери прокоментували стрілянину у Одесі.

Виявилося, один із чоловіків влаштував сварку у нічному клубі задовго до стрілянини.

- Спершу у розважальному закладі відпочивав один із затриманих чоловіків, - говорить Володимир Шаблієнко, - Він був у стані алкогольного сп'яніння, почав чіплятися до відвідувачів, які на той час були у закладі. Після цього конфлікту чоловік пішов із приміщення, а через деякий час повернувся знову, разом з товаришем та зброєю. Після того, як нетверезі полтавці розстріляли у одеському нічному клубі двох людей та ще трьох поранили - намагалися втекти з місця злочину. До речі, коли їх затримали, чоловіки вели себе неадекватно, навіть погрожували міліціонерам.

Таксист, на автомобілі якого втікали зловмисники, не підозрював, що везе зброю

- Біля закладу чоловіки зупинили таксиста, назвали йому адресу та поїхали, - каже Володимир Шаблієнко. -  Зловмисники намагалися втекти з місця події на автомобілі Mercedes, але їх швидко затримали екіпажі ДАІ і міліціонери, заблокувавши рух транспортному засобу на одній із вулиць міста. Таксист із чоловіками не був знайомий. Правоохоронцям розповів, що спершу не зрозумів з ким має справу: не відразу помітив зброю. А помітив її уже коли на задньому сидінні щось стукнуло.

Також читайте:

Полтавські правоохоронці шукають чоловіка, який влаштував стрілянину на Центральному ринку