Помер підприємець, в якого стріляли на ринку Полтави: міліція шукає вбивцю (фото)

Ситуація
12 листопада 2012 о 22:032281 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Помер підприємець, в якого стріляли на ринку Полтави: міліція шукає вбивцю (фото)
У Полтаві розшукують стрілка, від кулі якого загинув підприємець на ринку. Фото з сайту УМВС України в Полтавській області - 3 шт.У Полтаві розшукують чоловіка, який стріляв у підприємця на Центральному ринку міста.
Нагадаємо, 8 листопада близько 17-ї години на території ринку «Полімпекс» 38-річний полтавець отримав від невідомого чоловіка кулю в голову з травматичної зброї. Попри зусилля медиків, потерпілий підприємець 11 листопада помер у лікарні.

За 5 днів після злочину особу невідомого нападника, який здійснив невдалу спробу пограбувати підприємця, й досі не встановили. Міліція оприлюднила лише нечітке фото підозрюваного, якого зафіксували камери відеоспостереження. Проте правоохоронці вже порушили кримінальні справи за статтями «замах на вбивство» та «розбій». Стрілку загрожує покарання – до 15 років ув’язнення.



Міліція просить полтавців допомогти знайти невідомого стрілка

- Якщо ви впізнали зображеного на фото чоловіка або у вас є інформація, яка допоможе правоохоронцям швидше знайти та затримати особливо небезпечного злочинця, просимо не зволікати і негайно зателефонувати до міліції на номери телефонів: (0532) 51-77-55 або 102. Конфіденційність гарантуємо, - говориться на офіційному сайті обласної міліції.

До теми:

Міліція Полтави розповіла, чому не розкриває гучні справи