Полтавські гандболісти перемогли у Броварах

Спорт
Олег Дубина12 грудня 2012 о 17:58825 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниВчора, 11 грудня полтавське «Динамо» перемогло «Будівельник» з різницею у шість м’ячів.
У Броварах (Київська область) відбулася календарна гра 11 туру гандбольної чоловічої Суперліги, в якій зустрічалися місцевий «Будівельник» та «Динамо-Полтава». У підсумку більш імениті гості святкували перемогу 21:27.

«Будівельник» (Бровари) – «Динамо-Полтава» 21:27 (12:14)

11 грудня. Бровари. 250 глядачів.

Останні матчі для команд склалися по різному. Полтавці вдома перемогли у важкому матчі «Буревісник» в той час як гандболісти з Київщини без шансів поступилися «Мотору».

Поточна гра розпочалася аж занадто легко для полтавців. Вже на її початку динамівці вийшли вперед в рахунку спочатку 0:5, а згодом 1:9. Такий вражаючий початок розслабив гостей, за що вони ледве не поплатилися. «Будівельники» налагодили гру попереду, за що були винагородженні шістьома поспіль влучними кидками. В кінці першої 30-хвилинки чинні чемпіони ледь не втратили всю свою здобуту перевагу, але в цьому випадку вдача була на їхньому боці. В підсумку перший тайм завершився мінімальною перемогою «Динамо» 12:14.

Після перерви господарі кинули в атаку великі сили, і моментами здавалося, що «будівельникам» вдасться врятувати  гру. Однак значний досвід полтавців зіграв свою роль. В підсумку «Динамо» здобуло свою восьму перемогу в сезоні.

Наступну гру полтавці проведуть в суботу, 15 грудня. Суперник – «Портовик» (Южне). Матч відбудеться в Полтаві у спорткомплексі ПЗМС.

Окрім цього сьогодні стало відомо, що полтавський клуб залишив черговий гандболіст. Тепер вже колишній гравець полтавців Олег Кумогородский підписав контракт з російським клубом «Пермские медведи».

Судді: Максим Єськов, Андрій Кулачок (обидва - Львів).

Делегат ФГУ: Борис Юмашев (Київ).

Будівельник: Потапчук (Висоцький, Панченко) - Чуприна (5), С.Коваленко (4), Березанський (3), Тютюнник (3), М.Коваленко (2), Мельник (2), Полятикін (2), Абрамов, Кривий, Пивоваров, Харченко, Чукін.

Динамо: Бражник (Камишов, Дайментов) - Косяк (7), Васюк (6), Абрамов (4), Чичикало (3), Занімонец (2), Левитський (2), Вишневський (1), Горський (1), Тюкін (1), Бабенко, Євдокимов, Оніщук, Шарко.

Попередження - 2:2.

2-хвилинні штрафи - 2:6.

7-метрові кидки 10/6 - 4/2.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter