Полтавець, щоб помиритись із мамою й бабусею, пограбував двох пенсіонерок

Новини
Ніна Король15 грудня 2012 о 19:041368 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець, щоб помиритись із мамою й бабусею, пограбував двох пенсіонерок
Днями 21-річний полтавець двічі за вечір нападав на пенсіонерок, аби забрати «нехитрі скарби» у сумочках бабусь.






План відібрати сумочки у стареньких                        у полтавця визрів спонтанно. Фото kolomna-spravka.ruПлан відібрати сумочки у стареньких                        у полтавця визрів спонтанно. Фото kolomna-spravka.ru

Обидва злочини хлопець скоїв у районі між ОЦЕВУМом і площею Зигіна. Першого разу юнак відібрав у старенької, що йшла вулицею з маленькою онучкою, сумочку. Жінка не встигла отямитись, як нападник утік. Іншу бабусю теж обібрав на вулиці у такий же спосіб – вирвавши сумку.

За два рази таких походеньок полтавець розжився грошима близько 200 гривень і старенькою мобілкою.

Інший полтавець спокусився на червону ікру в магазині, але не хотів платити за 4 банки.

Упіймати зловмисника вдалося того ж  вечора, по гарячих слідах, про це розповів Володимир Пасічко, прес-офіцер Київського райвідділу міліції Полтави.

– Двоє  дільничних у той якраз час проходили вулицею поблизу ОЕВУМу, один у цивільному, інший  – у формі, – розповідає Володимир Сергійович.– До них підбігла схвильована і злякана пенсіонерка і розповіла про напад. Описала хлопця в сірій курці, який побіг у той бік (показала, куди).

Один з дільничних залишився з потерпілою, інший, у цивільному, кинувся слідом за парубком,, про якого казала старенька. У дворі міліціонер побачив хлопця, що вовтузився, застібаючи куртку. Наче підходив за  описом, але куртка була темна, а не сіра, як говорила бабуся.

Раптом дільничному, що спостерігав за юнаком, зателефонували з чергової частини: ще одну бабусю пограбував парубок у цьому ж районі, опис збігався, але куртка – темна. Дільничний кинувся затримувати підозрілого йому хлопця і паралельно викликав опергрупу.

Спочатку юнак заперечував свою причетність до пограбувань бабусь. Але собака з кінологічної служби вивела правоохоронців від хлопця до сумочки, яку той украв і викинув неподалік. А куртка на юнакові  виявилась довостронньою – грабував бабусь, вивертаючи куртку.

Не лише цей молодий полтавець ласий до жіночих сумочок, інший чоловік у Полтаві відбирав у жінок сумочки з косметикою та прикрасами.

Через сварку з рідними додумався до злочину

Пізніше у відділку хлопець розповів правоохоронцям, що він 4 дні не ночував удома, перебивався, живучи в друзів. Додому не йшов, бо посварився з батьками. Того  вечора молодий чоловік вийшов у магазин купити продукти, і тут у нього раптом промайнула думка: купити квіти бабусі та мамі, аби помиритись. А от грошей на це бракувало. Тоді осінила ідея відібрати гроші, аби порадувати рідних квітами.

Перед пенсіонеркою, яку пограбував, хлопець хотів упасти на коліна, просив пробачення. Каявся. Але це вже було тоді, коли міліція довела факти двох пограбувань і затримала зловимсника.

До теми: у Полтаві чоловік «розжився» дорогою постільною білизною, за що понесе покарання.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter