На благодійному ярмарку мер Полтави витратив 500 гривень на вироби школярів

Новини
Надія Труш18 грудня 2012 о 14:491481 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На благодійному ярмарку мер Полтави витратив 500 гривень на вироби школярів
У Полтаві на благодійному ярмарку школярі презентували виготовлені власноруч картини, вази, прикраси. Мер міста Олександр Мамай скупився на ярмарку на 500 гривень.


Прикраси - один із найпопулярніших товарів на ярмаркуПрикраси - один із найпопулярніших товарів на ярмарку

На ярмарку у Полтавському міському багатопрофільному ліцеї №1 було представлено небагато робіт, вироби розмістилися на кількох столах. Та бажаючих придбати симпатичну дрібничку, долучившись цим до збору коштів для дітей, що потрапили у скрутні життєві обставини, було чимало.

Дехто просто з цікавістю роздивлявся роботи ліцеїстів та хвалив майстерність юних майстрів. Акція пройшла спільно із Товариством Червоного Хреста.



На вході ліцею дівчата-школярки голосно бажали відвідувачам хорошого настрою та дня, запрошували узяти участь у благодійному дійстві. Ціни на вироби - різні, від 2 гривень. Крім того, на благодійному ярмарку можна було придбати й книгу Тетяни Балагури, учителя ліцею, Героя України.

Олександр Мамай розповів, що йому дуже сподобалися вироби ліцеїстів, представлені на ярмарку Олександр Мамай розповів, що йому дуже сподобалися вироби ліцеїстів, представлені на ярмарку 

Очільник Полтави, Олександр Мамай придбав за 500 гривень картину, на якій зображені рожеві фламінго. Початкова ціна на дитячий витвір мистецтва була значно нижчою. Як сам пояснив, картина йому одразу сподобалася.

До теми: Олександр Мамай відкладе свій відпочинок і поїде вітати полтавців у Новорічну ніч.

До речі, у місті нещодавно проходила ще одна благодійна акція, зібрані на якій кошти підуть на подарунки для дітлахів.

Також читайте:

У Полтаві у "День щастя"  збирали гроші для допомоги дітям (фото)