У Полтаві в «День щастя» збирали гроші для допомоги дітям (фото)

Фото
11 листопада 2012 о 21:051260 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в «День щастя» збирали гроші для допомоги дітям (фото)
У Полтаві на благодійній акції збирали гроші для допомоги хворим дітям.У Полтаві сьогодні, 11 листопада, відбулася благодійна акція «День щастя».
Відомі полтавці впродовж 2 годин допомагали збирати гроші на купівлю обладнання для міської дитячої лікарні. Акція проходила під гаслом «Допомогти дитині – щастя!» у приміщенні закладу МакДональдз, який був організатором заходу.

Полтавка Оксана Щербак, легкоатлетка-учасниця Олімпійських ігор у Пекіні, Гевор Геворгян, майстер спорту з дзюдо міжнародного класу, Юлія Паскевич, «Наталка-Полтавка – 2012 року», та Євгенія Тарайкович, співачка-учасниця «Х-фактору», відповідно вбрані стояли поблизу кас та пропонували відвідувачам закладу харчування купити на вибір акційну продукцію – символічні паперові долоньки за 5 гривень, брелок за 19 гривень та диск із записом дитячих пісень з мультфільмів за 54 гривні.

На зібрані від полтавців пожерти допоможуть пацієнтам Дитячої міської лікарні на Леваді та Кременчуцькій міській дитячій лікарні.

- 1 листопада по 30 листопада в усіх наших закладах по Україні триває акція «День щастя». Ми самостійно продаємо акційну символіку, зібрані гроші від якої підуть на закупівлю реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям для 27 лікарень з 22 міст України. Обладнання буде придбано в залежності від потреб кожної конкретної лікарні, - розповів Валентин Данилевський, директор ресторану «МакДональдз» у Полтаві. – 11 листопада до акції по всій Україні на кілька годин приєдналися зірки спорту, шоу-бізнесу та громадські діячі, щоб теж привернути увагу до проблеми благодійності.



Читайте також - Півтори тисячі полтавців бігли, аби врятувати дітей із захворюваннями серця (фото)

На відміну від співачки Євгенії Тарайкович, яку в Полтаві можна часто зустріти на благодійних концертах, інші учасники акції у ролі запрошених зірок на подібній акції вперше. Вони говорять: працювати на волонтерських засадах їм комфортно.

-  Завжди приємно допомогти. Якщо твоя допомога комусь потрібна, чому б і ні, - говорить Оксана Щербак.

- Класно, мені подобається, - запевняє Гевор Геворгян.

-  Людина має кожну хвилину свого життя поспішати творити добро. Саме тому я тут, - стверджує Юлія Паскевич.

Зробити свій благодійний внесок кожен охочий може й через мережу Інтернет на офіційному сайті компанії до 30 листопада. Також там оприлюднять суму зібраних коштів по завершенню акції та перелік придбаного обладнання, яке безкоштовно передадуть у дитячі лікарні. У минулому році під час таких заходів в Україні вдалося зібрати 3 мільйони гривень.

До теми:

Студенти влаштують бал, щоб зібрати гроші на лікування 4-річного полтавця