У Полтаві до багатодітних сімей Святий Миколай приходив уже сьогодні (фото)

Фото
18 грудня 2012 о 17:401217 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві до багатодітних сімей Святий Миколай приходив уже сьогодні (фото)
Сьогодні, 18 грудня, для дітей з багатодітних малозабезпечених сімей провели свято.
За день до Дня Св. Миколая ці дітлахи уже отримали подарунки та позитивні емоції.

Щоправда, не Св. Миколай прийшов до дітей, а діти до нього. Адже для малечі з багатодітних малозабезпечених сімей влаштували танцювальну-розважальну програму в театрі ляльок.

Нагадуємо, завтра у Полтаві відкриють головну ялинку

На захід запросили 13 полтавських сімей, в яких виховується 5 та більше дітей. Малеча на передодні свята побачила казкових героїв, пограла в різні ігри та розповіла Святому Миколаю вірші. На початку заходу на сцену запросили почесних гостей – заступника мера Полтави Світлану Порохню та начальника Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олену Ромас. Мало хто з дітей розумів, хто перед ними виступає і навіщо, але раді були почути від них, що будуть подарунки.

До теми - Олександр Мамай відкладе свій відпочинок і поїде вітати полтавців у Новорічну ніч

Найбільше позитивних емоцій у полтавської дітвори викликали танці. Для них «звірятка» показували різні рухи, які малеча завзято намагалась повторювати. На кінець Св.Миколай вручив солодкі подарунки усім дітям, які принесли з собою запрошення. Дехто отримав солодощі і для своїх братиків та сестричок, які не змогли прийти разом з ними.

До  речі, Дід Мороз отримав українську прописку — полтавці можуть потрапити в гості

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter