Через "Hyundai Sonata" обласну стоматполіклініку перевіряє фінансова інспекція

Гроші
20 грудня 2012 о 17:321523 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Через "Hyundai Sonata" обласну стоматполіклініку перевіряє фінансова інспекція
«Hyundai Sonata», який придбала Полтавська обласна стоматологічна поліклініка, став причиною перевірки закладу Державною фінансовою інспекцією.






Фото з nashigroshi.orgФото з nashigroshi.org





Нагадаємо, іномарку поліклініка придбала за 210 тисяч гривень у якості автомобіля для медичної служби.

Наші журналісти вирішили з’ясувати як стоматологи використовуватимуть автомобіль та попросили прокоментувати ситуацію обласне управління охорони здоров'я.
«Коло» отримало наступну відповідь:
- Полтавська обласна клінічна стоматологічна поліклініка фінансується з обласного бюджету.

На фінансування Полтавської обласної клінічної стоматологічної поліклініки було виділено у 2011 році 7444,8 тисячі гривень, у 2012 році 8641,5 тисячі гривень.

Бюджетом поліклініки на 2012 рік передбачено витрати на обладнання 343,4 тисячі гривень, витрати на комунальні послуги 1048,7 тисячі гривень, зарплата персоналу 3873,4 тисячі гривень, витрати на транспорт для медичної служби (автомобіль легковий з пересувним робочим місцем для лікаря стоматолога) 240,0 тисячі гривень, - повідомили в Головному управлінні охорони здоров'я облдержадміністрації.

Бюджет поліклініки щорічно затверджують рішенням сесії. А обгрунтованість купівлі іномарки поліклінікою зараз з'ясовують.

- На сьогодення Полтавським обласним управлінням Державної фінансової інспекції України проводиться перевірка законності та обгрунтованості проведення тендеру, який відбувся 16.11.2012 року щодо придбання Полтавською обласною стоматологічною поліклінікою Hyundai Sonata, - йдеться в офіційній відповіді.

Інформацію про наслідки перевірки ДФІ обласної стоматологічної поліклініки та фото придбаного авто ми розмістимо пізніше.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter