На позачергову сесію міської ради приходили депутати Верховної Ради (фоторепортаж)

Політика
24 грудня 2012 о 13:241718 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На позачергову сесію міської ради приходили депутати Верховної Ради (фоторепортаж)
Сьогодні, 24 грудня, провели позачергову 28 сесію міської ради шостого скликання.
На сесію прийшло 35 депутатів, а також депутати Верховної Ради Сергій Каплін та Юрій Бублик. Останньому, до речі, спочатку не було в залі місця. Уже після його звернення до секретаря міської ради Оксани Деркач, знайшлось місце в першому ряду. Сергія Капліна у залі не було. У телефонній розмові він пояснив журналістам «Кола», що його не впустили.

- Я прийшов о 9.55, але мене не впустила охорона, - говорить Сергій Каплін. – Хоча поміж мене пробігали депутати, яких пускали. Коли запитав у чому справа, мені пояснили, що мер дав розпорядження мене не впускати. А потім зачинили двері.

Через такий перебіг подій народний обранець обіцяв звернутись в Генпрокуратуру.

До теми - Полтавські депутати б'ються у Верховній Раді (фото)

Цього разу на сесії за годину розглянули 42 питання. З них 2 протести прокурора, які відхилили. По закінченню, Юрій Бублик, який вперше був на сесії міської ради, поділився враженнями з журналістами:

–  Це була чергова технічна сесія із технічними питаннями, зазначив Юрій Васильович. – Я, думаю, довго тримали депутатів, можна було одним пунктом поставити на голосування весь порядок денний. І так само швиденько проголосувати. Будучи на посаді сільського голови, у нас сесія проходила щонайменше дві години з рядовими питаннями. І кожне питання порядку денного доповідається, обговорюється. Окрім того, ми зробили так у селі, і я хотів би  порекомендувати міськвиконкому перенести сесії міської ради до Будинку культури. Адже там більше місць, куди могли прийти жителі міста  і послухати, що відбувається на сесії. І перед тим, як виносити питання на сесію, варто провести громадські слухання. Будучи міським головою, я робив би так.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter