У Полтаві в музеї Короленка привітали дітей-сиріт

Новини
Ольга Правденко26 грудня 2012 о 11:451178 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в музеї Короленка привітали дітей-сиріт
У літературно-меморіальному музеї В.Г. Короленка розпочалися новорічні ранки для дітей. 


Найпершими вже традиційно вітали дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування. На святковий  захід в музеї,  організований Полтавським  центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, завітали вихованці інтернату імені Надії Крупської. Волонтери, які допомагали центру організовувати свято, провели для дітей майстер-клас з  вирізання янголів  з білого паперу.

У Полтаві Святий Миколай у образі мера вітав хворих дітей зі святом і слухав віршики (фото)



– Янгола було вирізати зовсім не складно, хоча я й робила це вперше. Волонтери розповіли й показали, як правильно його робити, – каже Таня, вихованка інтернату.

Також дітей частували запашним короленківським чаєм із солодощами. Для них співали маленькі полтавські артисти. А самі учасники новорічного ранку  вибирали серед дівчат  найкращу Снігуроньку.

– Щороку в грудневі дні, ми збираємося тут для того, щоб привітати цих діток з новорічними та різдвяними святами. Короленко вітав зі святом дітей, не ділячи їх на багатих та бідних, ми теж намагаємося дотримуватися цих традицій, – каже Світлана Порохня, заступник Полтавського міського голови. – Кожна дитинка присутня на святі, отримала подарунок – солодощі.



До теми — Де розважитися в Полтаві на Новий рік та Різдво: перелік заходів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter