У Полтаві Святий Миколай у образі мера вітав хворих дітей зі святом і слухав віршики (фото)

Новини
19 грудня 2012 о 18:351250 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Святий Миколай у образі мера вітав хворих дітей зі святом і слухав віршики (фото)
Маленьких пацієнтів лікарень Полтави сьогодні вітали з Днем Святого Миколая.
Товариство Червоного Хреста спільно з міською владою влаштувало благодійну акцію для хворих дітей.

Олександр Мамай разом з волонтерами Червоного Хреста сьогодні приїхав до дитячого відділення Полтавського обласного протитуберкульозного диспансеру. Там він за дорученням Святого Миколая привітав дітей зі святом та вручив їм подарунки – іграшки та солодощі.

-  Ви знаєте, діти, що Святий Миколай приходить лише до тих дітей, хто поводив себе добре впродовж року. Ви себе добре поводили?- звернувся мер до дітлахів.

Читайте також - Мер Полтави вручив нагороди талановитим дітям, серед них — і своєму сину

Як і обіцяв учора, Олександр Мамай приїхав не один, а зі своїм «помічником-миколайчиком» Володимиром Макаром. Перш ніж надати йому слово, запитав у малечі, чи знають вони, хто це. Після промов обох гостей перед ними вишикувалася черга дітей, які хотіли їм розповісти віршики. Компанія вислухала усіх бажаючих і далі вирушила вітати полтавців з першим новорічним святом.



До теми: На благодійному ярмарку мер Полтави витратив 500 гривень на вироби школярів

Не з порожніми руками прийшли до маленьких пацієнтів волонтери Товариства Червоного Хреста. Вони передали їм солодощі, канцтовари, а головне підготували розважальну виставу.

До речі, навесні Олександр Мамай говорив, що подарує дитячому протитуберкульозному диспансеру новий ігровий майданчик. На відміну від інших обіцянок мера, майданчик дійсно встановили на території лікувального закладу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter