Фестиваль тхеквондо у Полтаві: вражали трюками, розбивали та кидались цеглою й обрали міс(+ фото)

Дозвілля
Ніна Король27 грудня 2012 о 11:551577 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фестиваль тхеквондо у Полтаві: вражали трюками, розбивали та кидались цеглою й обрали міс(+ фото)
Учора увечері велику тхекондистську команду із тренерів та вихованців вітав Дід Мороз, а вони самі подивували його і глядачів уміннями й талантами. 
Юрій Шавиро (зліва) та Дмитро Моісеєнко дивують вихованцівЮрій Шавиро (зліва) та Дмитро Моісеєнко дивують вихованців

Юні вихованці федерації тхеквондо злагоджено демонстрували, чого вони навчились у цьому олімпійському виді спорту. Діти відпрацьовували техніку цього бойового мистецтва, демонстрували, як треба захищати себе, коли на них напали на вулиці. А також вихованці показували силу і спритність, тим паче що нині у школі фізкультура мало що розвиває, тож лише на спортсекціях діти виховують спортивний характер у собі, волю та витримку. А ще співали  і танцювали, отримували солодкі подарунки та календарі. Гості фестивалю побачили також, на що здатні тренери. Наприклад, Антон Коваленко, майстер спорту зі спортивної гімнастики, виконував вкладні акробатичні зв’язки, сальто- групування та багато чого іншого, від чого перехоплювало дух у глядачів. Юрій Шавиро, президент обласної федерації тхеквондо, розбивав рукою цеглу, дошки, бив пляшки та стояв на битому склі... А одну цеглину навіть кинув натовп батьків, від чого ті аж скрикнули. Виявилось, що то була пофарбована під цеглу лазнева губка... Фото надані Юрієм Шавиро та Ніни Король. – Я був ошелешений, коли у наш бік полетіла цеглина, а жінки, мами спортсменів, аж підстрибнули на своїх місцях. А тоді усі сміялись, аж відлягло –  не очікували такого жарту,  – розповів Роман Король, батько юного спортсмена. А ще роздинкою цьогорічного фестивалю став конкурс «Міс тхеквондо», де спортсмени самі обрали гідну носити це звання. Ну і, звісно, на передноворічному дійстві нагородили кращих спортсменів. До теми: як захистити себе на вулиці (фотосхеми).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter