Щоб утримувати сім'ю, полтавець обкрадав автомобілі

Ситуація
Надія Труш9 січня 2013 о 15:37934 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Щоб утримувати сім'ю, полтавець обкрадав автомобілі
У Полтаві затримали чоловіка, який крав речі та деталі з автомобілів.


фото з сайту 7d.rv.uaфото з сайту 7d.rv.ua

Обкрадаючи авто, 37-річний чоловік, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, заробляв на життя для своєї родини.

Наприкінці минулого року, протягом листопада-грудня, чоловік крав речі з транспорту, припаркованих біля житлових будинків та дворів.

До теми: затримали полтавця, який відбирав у жінок прикраси і косметику.

- Під час слідства було встановлено, що у листопаді минулого року по вулиці Курчатова полтавець викрав автомагнітолу та 4 підсилювачі на суму 815 гривень з автомобіля «ВАЗ-2108», а у грудні зняв чотири колеса з автомобіля «ВАЗ-2106», на суму 2700 гривень, - йдеться у повідомленні прес-служби обласної міліції.

- Чоловік неодноразово притягувався раніше за крадіжки, - говорить Володимир Пасічко, прес-офіцер Київського райвідділу міліції. - Крадіжками заробляв на прожиття, утримував, збуваючи чужі речі, свою дружину та неповнолітню дитину. Іншу ж частину коштів витрачав на спиртне.

До теми: у Полтаві розшукують чоловіків, підозрюваних у злочинах.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За ряд крадіжок, які розкрили працівники карного розшуку Київського райвідділу міліції, полтавець може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Також читайте:

Полтавець вкрав із супермаркету 4 банки червоної ікри

У Полтаві міліція знайшла крадія постільної білизни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter