Встановили особу полтавки, яка в Новий рік за загадкових обставин випала з вікна

Ситуація
Надія Труш10 січня 2013 о 17:441556 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Встановили особу полтавки, яка в Новий рік за загадкових обставин випала з вікна
Міліціонери встановили особу полтавки, яка днями за загадкових обставин випала з вікна багатоповерхівки.


фото ukrgazeta.comфото ukrgazeta.com

Жінка, що й досі в комі, як виявилося, жила у домі по вулиці Леніна разом з матір'ю. Постраждала мало з ким спілкувалася, жила самотньо, тому мешканці будинку й неодразу її впізнали. Зараз жінка знаходиться у реанімаційному відділенні обласної лікарні.

-  Постраждалій 49-років, її стан дуже тяжкий, жінка й досі не прийшла до тями, - повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. - Вони випала з вікна квартири на другому поверсі у новорічну ніч. А вранці 1 січня її у непритомному стані побачили мешканці будинку, викликали швидку та повідомили про те, що сталося, міліціонерам.

Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому.

Матері в той час, коли з полтавкою стався прикрий випадок, вдома не було. У квартирі постраждалої міліціонери знайшли пляшку недопитого самогону, слідів боротьби не виявили. Чи було падіння з вікна спробою самогубства - невдовзі вияснять правоохоронці, наразі розпочато кримінальне провадження.

Також читайте:

У Полтаві ревнивий чоловік викинув жінку з вікна багатоповерхівки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter