У Полтаві вигоріла квартира: господарі лишилися документів та речей

Ситуація
11 січня 2013 о 18:561281 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вигоріла квартира: господарі лишилися документів та речей
Сьогодні у Полтаві на вулиці Докучаєва, 10 горіла дев’ятиповерхівка.


Навколо балкону та вікна на 5 поверсі видно сліди кіптявиНавколо балкону та вікна на 5 поверсі видно сліди кіптяви

Рятувальники винесли з вогню кота та евакуювали 18 мешканців будинку.

У квартирі, що зайнялася на 5 поверсі, вигоріло абсолютно все. Лишилися  лише чорні стіни - все у сажі після вогню.

Навіть з вулиці видно чорний балкон та вікно. Біля квартири теж все у кіптяві.

У вогні згоріло все, навіть документиУ вогні згоріло все, навіть документи

Коли кореспонденти «Кола» прийшли на місце надзвичайної події,  під під'їздом стояла машина, в яку повантажили обгорілі рештки майна. Сусіди та господарка  ще відмивали підлогу на майданчику біля квартири. У помешканні було темно та нічого не видно, окрім сажі. Електропостачання у квартирі відсутнє.

На час пожежі, як розповів  Віталій Шкаревський, начальник відділу роботи із ЗМІ та громадськістю ТУ МНС у Полтавській області, електроживлення  та газ відмикали у всьому будинку. Зараз уже світло дали.

Хоча пожежа й сталася вдень, у будинку на той момент нічого не було видно, скрізь - дим.

- Там на шостому поверсі і на сьомому ми взагалі вийти не могли з квартир. Таке відбувалося: взагалі не видно нічого і димище. Через дим ми взагалі з сином вийти не могли з квартири з  сьомого поверху. Пожежа була на п'ятому поверсі, а ми з сьомого не могли вийти, - розповідає мешканка багатоповерхівки.

Мешканка квартири пригнічена та розгублена, подробиць не захотіла розповідати. Сказала, що їй не до цього.  Чому зайнялася квартира не знає. У помешканні в цей час нікого не було, лише одна жива істота - кіт. І його, на щастя, врятували. Говорить, добре, що ніхто не постраждав.

- У квартирі взагалі нічого не залишилося, ні документів, ні речей – все згоріло, абсолютно все, - говорить сусідка з сьомого поверху.

До теми: Я-Репортер. Пожежа у Полтаві (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter