Полтавці не оцінили ноу-хау ДАІ: електронну заяву для реєстрації авто

Новини
11 січня 2013 о 14:151475 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту alp.org.uaПолтавські водії не користуються можливістю подачі електронної заяви, яка значно спрощує їм процедуру реєстрації  транспортного засобу.
Натомість продовжують за традицією відвідувати кабінети інспекторів, що забирає у них значно більше часу і сил.

Читайте також -Полтавцям спростили процес реєстрації місця проживання та оформлення паспортів

Про те, що спілкування водіїв з працівниками ДАІ через Інтернет не набуло популярності серед населення області, розповів на прес-конференції тимчасовий в.о. начальника управління ДАІ  Полтавщини Ігор Палієнко.  За півроку після появи  ніхто з полтавців-власників транспортних засобів  не скористався новою можливістю подачі електронної заяви до відділів реєстрації ДАІ.

-  Є така послуга для населення як електронна заява. Кожна людина може, знаходячись вдома, зайти на сайт управління ДАІ, подивитися там і скачати електронну заяву для реєстрації транспортного засобу або отримання чи заміни посвідчення водія, заповнити її і надіслати на електронну пошту відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ за місцем постійного проживання. Інформація опрацьовується, і водієві говорять: такого числа, о такій годині ми будемо раді Вас бачити для того, щоб Ви отримали реєстраційні документи чи посвідчення, - рекламує новацію від ДАІ для водіїв Ігор Палієнко.

На думку Ігоря Палієнка,  люди живуть стереотипами і не вірять, що такий вид оформлення документів через Інтернет можливий. Тому працівники ДАІ Полтавщини звертаються до громадян не нехтувати технічним прогресом і скачувати електронні заяви на сайті gaipolt.gov.ua для економії особистого часу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter