Юні полтавські футзалісти перемогли на турнірі «Різдвяні зустрічі»

Спорт
Олег Дубина15 січня 2013 о 11:36914 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юні полтавські футзалісти перемогли на турнірі «Різдвяні зустрічі»
З 8 по 11 січня в Комсомольську пройшов 21-й за ліком футзальний турнір.
Для юних футзалістів ДЮСШ „Ворскла” ім. І.І. Горпинка 2013 рік розпочався з «Різдвяних зустрічей» - турніру, який пройшов у Комсомольську. І саме на цих змаганнях полтавці стали переможцями.



- Спортивну школу на турнірі представили дві команди, – розповідає тренер полтавської ДЮСШ „Ворскла” ім. І.І. Горпинка Артем Трушкин. – Окрім нас в змаганнях взяли участь команди з Комсомольська, Полтави, Кременчука та Дніпродзержинська. В перший же день нашим командам випало зіграти між собою. В напруженій та видовищній грі «Полтава-1» здобула перемогу з рахунком 6:5.  В своїй наступній грі друга наша команда створила сенсацію, несподівано обігравши головну команду комсомольського «Гірника» (7:4). Наші хлопці і по грі, і по бойовим якостям перевершили суперника. Суддя «допомагав» господарям, однак ми все одно здобули прийнятний для себе результат.

У другий ігровий день «Полтава-2», на жаль поступилася «Гірнику-2» 2:4.  Краще виступила головна команда, яка переграла гостей з Дніпродзержинська 2:1.

–Сам матч був важким. Рахунок відкрили суперники, але наші хлопці зуміли зібратися, проявили характер та зрівняли рахунок. Згодом супротивники «зламали» нашого Дмитра Локошка. Травма виявилася серйозною (розрив сухожилля), тому він не зміг продовжити поєдинок, – продовжив тренер. – Матч ми дограли без замін, однак попри це команді вдалося забити на останніх хвилинах переможний м’яч. Взагалі головна команда поступилася лише один раз на турнірі. Сталося це в грі з головною командою комсомольського «Гірника».

Що ж стосується другої команди, то вона також зазнала поразки. На цей раз вони поступилися «Кремню» 3:5. Слід відзначити добру підготовку футболістів з Кременчука.  На наступний день полтавські команди по черзі  здолала «Гірник-3». Нарешті в останніх футбольних битвах турніру «Полтава-2»  поступилася команді з Дніпродзержинська 1:10 (сам матч вже нічого не вирішував для нас), а «Полтава – 1» в принциповому та вирішальному матчі зустрілася з «Кремнем». Зі стартових хвилин хлопцям вдалося заволоділи ініціативою в грі, що в підсумку перевтілилося на впевнену перемогу 6:1.  У підсумку «Полтава-1» зайняла перше місце на турнірі, а «Полтава-2» п'яте. Найкращими гравцями в командах стали Ілля Маца та Ярослав Кущ.

Читайте ще:

У Полтаві пройшов дитячий міні-футбольний турнір «Святий Миколай 2012»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter