Полтавські чиновники не закрили свою курильню попри заборону закону (фотофакт)

Влада
17 січня 2013 о 12:401349 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські чиновники не закрили свою курильню попри заборону закону (фотофакт)
У Полтавській облдержадміністрації й досі існує місце для куріння.
Знаходиться ця кімната на цокольному поверсі будівлі ОДА поряд з роздягальнею. Нагадаємо, в Україні віднедавна дії закон про заборону куріння в громадських місцях: в органах державної влади робота «курилень» під табу. На дверях кімнати  під назвою «Місце для куріння» у облдержадміністрації висить попередження «вентилятор не виключати». За 3 хвилини спостережень, журналіст «Кола» переконалася, що ця кімната користується популярністю у чиновників-власників шкідливої звички. Двері курильні періодично відчиняються, звідти йде запах тютюнового диму. Читайте також - Олександр Удовіченко став лауреатом премії «Людина року – 2012»

Полтавські чиновники ігнорують закон і не прибрали курильню з приміщення ОДА.Полтавські чиновники ігнорують закон і не прибрали курильню з приміщення ОДА. Нагадаємо, раніше Валерій Пархоменко, заступник голови Полтавської облдержадміністрації, запевняв, що курилень у будівлі влади немає.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter