«Ніка-Педуніверситет» продовжує боротьбу за трофей

Новини
Олег Дубина18 січня 2013 о 11:52919 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Скриншот з відео гри (сайт ФК "Беличанка 93")У Сумах добігає кінця міжнародний жіночий футзальний турнір.
Полтавська «Ніка» продовжує змагатися за «Кубок ректора УАБС НБУ».

У своєму другому матчі на турнірі полтавські футзалістки зустрілися з дніпропетровською «Злагодою». На відміну від стартового матчу, коли полтавки впевнено тримали гру під своїм контролем, звітна гра стала випробуванням для наших футзалісток. Три помилки оборони перевтілилися в таку ж саму кількість пропущених м’ячів у першому таймі. Більшість команд опускають руки після цього, однак полтавки в другій 25-хвилинці продемонстрували свої бійцівські якості та ледве не врятували гру. Влучний удар Маргарити Мочалової (37 хв.) та автогол звели перевагу дніпропетровок до мінімуму, однак аби зрівняти рахунок полтавкам забракувало везіння.

Поразка не залишала вибору «Ніці», тому наступного дня в матчі проти господарок змагань полтавок влаштовувала лише перемога. І вони її здобули. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Ніки» 4:2. Відзначилися Валерія Єрмоленко (2 та 22 хвилини), Таїсія Бабенко (25 хв.) та Маргарита Мочалова (37 хв.).

Полтавській команді на турнірі залишилося зіграти останню гру. Сьогодні о 12 годині полтавки будуть протистояти російській команді «МАМІ» (Москва).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter