Полтавець у спідньому біг по магазину та створював дивні звуки

Новини
Олег Дубина25 січня 2013 о 13:541600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - odessa.umvd.gov.uaВночі неочікувальний гість розбив склопакет вхідних дверей магазину побутової техніки.
За інформацією прес-служби УМВС України в Полтавській області, близько п’ятої години ранку в одному з магазинів міста чоловік заліз до торгового приміщення, розбивши при цьому стеклопакет вхідних дверей.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці почули звуки, схожі на звірині, які, як виявилося, видавав неочікуванний «гість». Чоловік був добряче на підпитку, однак, за інформацією міліції, опору при затриманні не чинив.

Однак на цьому пригоди сп’янілого чоловіка не закінчилися. Він почав по-акторському сіпатися в конвульсіях та пускати піну з рота, проте у підсумку нетверезий гість магазину все одно опинився в райвідділку.

- В даній ситуації чоловік перебрав зайвого та втратив над собою контроль, - сказав Юрій Сулаєв, керівник прес-служби Полтавської обласної міліції. – В найближчий час медики повинні давати йому заключення щодо адекватності його поведінки, але і так зрозуміло, що вплив алкоголю був значний.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень або арешт строком на 6 місяців, або обмеження волі строком до 5-ти років.

Читайте ще:

Засудили ще одного полтавського телефонного терориста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter