Полтавець, що грабував кафе, погрожував убити себе, якщо його затримають (+фото)

Ситуація
Надія Труш31 січня 2013 о 10:291163 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець, що грабував кафе, погрожував убити себе, якщо його затримають (+фото)
37-річний полтавець хотів пограбувати у Полтаві кафе і погрожував убити себе, якщо його затримають.
Полтавські міліціонери затримали полтавця, що хотів пограбувати кафе, але на заваді злочину стала сигналізація, що спрацювала та охоронець закладу, який викликав правоохоронців. Зловмисник  переховувався у приміщенні кафе, за коробками, сподіваючись, що його не знайдуть і через деякий час він зможе втекти з місця.

Зловмисник погрожував убити себеЗловмисник погрожував убити себе Міліціонери, прибувши за викликом, побачили відчинені залізні двері і сліди, які вели лише в одному напрямку. Це сталося учора, 30 січня, о 6.30. Коли ж правоохоронці зайшли у приміщення кафе, побачили чоловіка, що ховався за картонними коробками. На вимогу вийти з піднятими руками зловмисник ніяк не відреагував. Згодом вискочив на середину кімнати з ножем у руках, погрожуючи, що переріже собі сонну артерію. фото надані прес-службою УМВС в Полтавській області. - Дії зловмисника були не зовсім адекватними, - говорить Сергій Порада, начальник УДСО при УМВС України в Полтавській області. – Він почав агресивно розмахувати холодною зброєю, заявив, що у разі наближення міліціонерів або при спробі затримати його, переріже собі сонну артерію. До теми: полтавець викрав на ринку 50 пар взуття. Коли ж міліціонери попередили зловмисника про те, що застосують вогнепальну зброю, полтавець, який раніше уже 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та викрадення транспортних засобів, кинув ніж на сніг. До теми: затримали полтавця, який відбирав у жінок прикраси та косметику. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6років. Також читайте: Щоб утримувати родину, полтавець обкрадав автомобілі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter