8 лютого у Полтаві вирішать, хто і за скільки ремонтуватиме дороги міста у 2013 році

Гроші
4 лютого 2013 о 17:03938 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
2013 року в Полтаві виконають поточний ремонт 61000 м2 дорожнього покриття.8 лютого у Полтаві відбудеться тендер на закупівлю послуг з поточного ремонту доріг.
2013 року в Полтаві вирішили відремонтувати 61000 м2 дорожнього покриття та тротуарів вулиць у різних районах міста. Замовником послуг з ремонту виступає управління ЖКГ виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Читайте також - Об’їзну дорогу навколо Полтави будуватимуть італійці

Тендер у форматі відкритих торгів розпочнеться 8 лютого об 11 годині ранку. Під поточним ремонтом доріг замовник тендера розуміє підтримання їх транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення незначних пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації. Окрім укладання асфальту, переможець держзакупівель здійснюватиме ямковий ремонт доріг, очищення їх від бруду, заміну люків та бордюрів.

Переможець тендеру також повинен бути готовим до виконання робіт в нічний час, вихідні та святкові дні. Окремі вимоги висуваються щодо заробітної платні ремонтників:

- заробітна плата для будівельних, монтажних і ремонтних робіт на рівні не більше 3200,0 гривень;

- заробітна плата машиністів, зайнятих на керуванні та обслуговуванні будівельних машин та механізмів, для будівельних монтажних і ремонтних робіт на рівні не більше 2643,0 гривень.

До теми: У Полтаві замовили капітальний ремонт вулиці Володарського

Сам перелік вулиць, які підлягатимуть ремонту, та сума виділених на це коштів наразі невідомі. Оскільки у місті поки що не затвердили Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Полтави на 2013 рік. Нагадаємо, минулого року на капітальний та поточний ремонт доріг з міського та державного бюджетів Полтава отримала 26,46 мільйонів гривень. Опікувалося освоєнням цих коштів комунальне підприємство "ШРБУ", проти екс-директора якого закрили кримінальну справу.


До речі, кримінальну справу про куплену полтавськими комунальниками на 1,5 мільйона дорожчу техніку передали в суд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter