Швидка Полтавського району змінила прописку та телефон

Новини
6 лютого 2013 о 11:443090 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Швидка Полтавського району  змінила прописку та телефон
Полтавська районна станція швидкої допомоги остаточно переїхала  до обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.






Тепер жителям Полтавського району для виклику швидкої потрібно телефонувати на "103" (фото з сайту tsn.ua)Тепер жителям Полтавського району для виклику швидкої потрібно телефонувати на "103" (фото з сайту tsn.ua)





Тепер бригади районної  швидкої знаходяться на базі центру, але  вони продовжують обслуговувати сільських мешканців.

Читайте також, У Полтаві окремого приміщення для служби 112 не будуватимуть

Якщо раніше для того, щоб викликати швидку жителям району доводилося набирати міський номер – 2-77-98, тепер достатньо зателефонувати на «103». Старий же телефонний номер тепер «відкріпили» від швидкої.

-         Щоб викликати швидку допомогу з Полтавського сільського району, треба було набрати міський телефон. Не всі люди мають можливість, з мобільного телефону не хочеться, якось не зовсім зручно, - говорить Олександр Лавренко, головний лікар центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

До речі - У Полтаві новий наказ гальмує оперативність бригад швидкої

Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф створили рішенням сесії обласної ради у листопаді минулого року. Передбачають, що з  Полтави  контролюватимуть всю екстрену медичну допомогу в області. На базі центру створять єдину диспетчерську службу, куди надходитимуть виклики з усієї Полтавщини.

- Плануємо створти єдину диспетчерську службу якнайшвидше. Але в нас дуже багато роботи, - розповідає Олександр Лавренко. – Потрібно підвести телекомунікації, переобладнати приміщення тощо, щоб кожну бригаду було видно на моніторі.

Запрацює ж повноцінно диспетчерська служба, як обіцяють, вже цього року.

Читайте також:

Полтавським лікарям «швидкої» медикаментів закупили на 2 роки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter