Міліція Полтави кинула всі сили на пошуки скаженого пса: особливо патрулюють район 5-ої школи та Зигіна

Ситуація
8 лютого 2013 о 12:402038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту mia-pl.gov.uaПравоохоронці Київського району Полтави підключилися до пошуків пса, який за день покусав 28 полтавців.
Зараз всі вулиці патрулюють дільничні міліціонери, які отримали відповідне орієнтування. У полі зору правоохоронців – собаки рудого кольору.

- Учора перший дзвінок від постраждалої особи надійшов у міліцію о 18.30, до 20 години звернулися ще двоє потерпілих. Напади пса сталися в районі вулиць Артема, Пушкіна, Нечуя-Левицького, Халтуріна. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка шукала собаку до ночі, перевіряла всі закутки. Але тварини ніде не було, можливо, відчула, що її переслідують, - розповідає Володимир Пасічко, помічник начальника Київського райвідділу міліції Полтави по зв’язкам з громадськістю та взаємодії зі ЗМІ. – Сьогодні до нас продовжують надходити дзвінки, люди скаржаться на укуси пса рижого кольору. Одна з жінок розгледіла, що ця собака кормить цуценят.

Читайте також - Полтавські волонтери не вірять у скаженого собаку

Зранку 8 лютого всі дільничні міліціонери Київського району теж вийшли шукати чотирилапого. У посиленому режимі працюють дільничні й інших районів міста - Ленінського та Октябрського. Міліція попереджена, як діяти у разі небезпеки.

- У разі виявлення схожого за прикметами пса, патрульні будуть викликати відповідні комунальні служби для відлову цієї тварини. Але якщо собака буде поводити себе агресивно і нападати на працівників міліції, за законом вони мають право застосовувати табельну зброю, - пояснив Володимир Сергійович.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter