Полтава зі своїм туризмом поїде до Москви

Новини
10 лютого 2013 о 10:311132 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава  зі своїм туризмом поїде до Москви
Полтавський регіон презентує свою туристичну галузь на міжнародній виставці у Москві.


Полтава має намір презентувати свою туристичну галузь у Москві (фото з сайту www.tourism.poltava.ua)Полтава має намір презентувати свою туристичну галузь у Москві (фото з сайту www.tourism.poltava.ua)

Цьогоріч навесні Полтава представлятиме український туризм у експоцентрі на Красній Пресні. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Віктор Шадчнєв. Від України, окрім нашого регіону, у виставці також візьмуть участь  Трускавець та Буковель. Загалом же на участь у виставці вже зареєструвалися 180 країн світу.

До речі, дізнайтеся де у Полтаві можна придбати сувеніри

Для експозиції  нашої туристичної галузі у Росії виділять окремий павільйон.

-  Ми представимо наші готелі, історичну Полтаву, місця відпочинку в області, а також медичний туризм - оздоровчі заклади-санаторії  Миргорода, Великої Багачки, Зінькова тощо, –  розповів Віктор Шадчнєв.

Усі витрати готові оплатити туристичні фірми-учасниці виставки. Тож бюджетних коштів на це не будуть витрачати. А вже в кінці року  планують зробити моніторинг, аби вирахувати наскільки завдяки виставці в Полтаві побільшало закордонних туристів.

Читайте також:

Полтавські туристи похвалились досягненнями та рік та розважились (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter