У Полтаві Фонд Братів Кличків реконструював спортивну школу за півтора мільйона (+фото)

Спорт
Олег Дубина12 лютого 2013 о 17:511861 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Фонд Братів Кличків реконструював спортивну школу за півтора мільйона (+фото)
Фото Олега ДубиниСьогодні, 12 лютого в Полтаві стало на одну сучасну спортивну споруду більше.
Після реконструкції відчинилася оновлена дитячо-юнацька спортивна школа №5.

Витрати на реконструкцію стали рекордними за всю історію проекту фонду  «Старт до Успіху!».

В минулому році полтавська ДЮСШ стала переможцем соціальної програми «Старт до Успіху!», який організовував «Фонд Братів Кличків».  У рамках цього проекту вже третій рік поспіль застарілі спортивні споруди оновлюються та отримають друге життя.  За підсумками 2012 року вісім дитячо-юнацьких шкіл по всій країні, які стали переможцями програми, отримали кошти на оновлення застарілих будівель.

Що ж стосується оновлення полтавської школи, то в приміщенні було замінено покриття легкоатлетичних доріжок, проведений повний ремонт роздягалень, душових та туалетів, зроблено сучасне ефективне енергозберігаюче освітлення  та був придбаний спортивний легкоатлетичний інвентар.

- З 2010 року ми вирішили проводити великий благодійний захід під назвою «Гала-вечір Фонду Братів Кличків», на якому ми збираємо великі суми коштів для того, щоб покращити життя наших дітей, - розповідає Аліна Носенко, виконавчий директор благодійної організації «Фонду Братів Кличків». – За три роки нам вдалося зібрати майже три мільйони доларів, і хочемо їх витратити на те, щоб діти мали змогу займатися спортом у гарних умовах. Кожний раз, коли ми відкриваємо оновлену спортивну школу у мене в серці народжується відчуття гордості за те, що ми робимо.

Представник благодійного фонду зазначила, що «Фонд братів Кличків» ще ніколи не оновлював таку велику (2 000 кв. м – прим. автора) спортивну споруду. За її словами, на ремонт та реконструкцію школи була залучена найбільша сума фінансування за всю історію проекту – 1 мільйон 600 тисяч гривень.

На закінчення заходу були вручені подарунки найкращим спортсменам ДЮСШ, а школі від імені мера міста вручили сертифікат на придбання пилососа. Окрім цього гості побачили показові виступі юних місцевих танцюристів та теквондистів.

Фотоогляд Олега Дубини



Читайте ще:

Полтавські школярі на Олімпіаді показали майстер-клас з фізкультури

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter