У Полтаві вшосте "одружуватимуть" студентів та школярів

Новини
Ольга Матвієнко13 лютого 2013 о 13:241153 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: Дар`я РозумнякШостий рік поспіль у День Святого Валентина у Полтаві проведуть акцію «Студентське весілля».


Мета проекту, який реалізовує студрада Полтавського інституту економіки і права, - не тільки цікаво провести День закоханих, а й виховувати відповідальне ставлення до шлюбу та сім’ї.

Організаторами стали активісти студради за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міськради, ПОБО «Реабілітаційний центр «Вихід Є».

До теми: Що відбуватиметься у Полтаві 14 лютого (перелік міських заходів) та пропозиції від полтавських клубів

Протягом першої половини дня 14 лютого волонтери, переодягнуті Амурами, роздаватимуть студентами та школярам половинки сердець із номерами. Пари, у яких співпали номери, одружуватимуть у холі Інституту економіки та права. Традиційно приміщення декорують під РАЦС, лунає весільна музика, пара стає на весільний рушник. Усе, як на саправжній церемонії, навіть свідоцтво «Про реєстрацію шлюбу». Але частують молодят зазвичай безалкогольними напоями та випічкою.

Напередодні свята із 7 по 13 лютого проходили зустрічі з учнями полтавських загальноосвітніх шкіл на тему «Свідомість молодої сучаної людини», де зі старшокланиками обговорювали питання успіху, кохання та раннього статевого життя.

Минулого року очікували 50 подружніх пар, а прийшли лише 9.

Цьогоріч організатори планують одружити 300 хлопців та дівчат.

Отже, отримавши половинку серця із номером, приходьте до Полтавського інституту економіки і права (вул. Котляревського, 1/27) о 13.00.