Полтавець заробляв на життя, викрадаючи дорогі алкогольні напої із супермаркетів

Ситуація
14 лютого 2013 о 12:101116 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець заробляв на життя, викрадаючи дорогі алкогольні напої із супермаркетів
Днями правоохоронці затримали 22-річного полтавця, який виносив із супермаркетів дорогі алкогольні напої, а потім збував. 


Фото зі сайту www.gazeta.lviv.ua Фото зі сайту www.gazeta.lviv.ua

Хлопцеві вдалось скоїти більше 10 таких крадіжок. Розпочате кримінальне впровадження.

Нагадаємо, останнім часом у полтавців зникали велосипеди, шуруповерти та каністри



- 28 січня він виніс із супермаркету дві пляшки коньяку загальною вартістю більше однієї тисячі гривень, – повідомив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Наступного дня – дві пляшки коньяку вартістю 1543 та 294 гривні, 30 січня - дві пляшки вартістю у більш ніж 1700 гривень. Інші крадіжки, які злодій здійснив із торгівельних закладів на території інших районів міста, приносили їхнім власникам збиток не менший від наведених вище.

Після затримання полтавець пояснив: у такий спосіб заробляв на життя.

– Викрадений алкоголь я рідко коли пив, - розповідає міліціонерам молодик. – Для мене – це мій заробіток. Я ходив по кафе та за зниженою ціною продавав дорогий коньяк відвідувачам або барменам. Таким чином за один день міг заробити більше, ніж якийсь робітник на підприємстві за місяць.

22-річний полтавець відповідатиме за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. А це покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі. Але за інформацією правоохоронців, зловмиснику навряд чи вдасться відбутись штрафом. Адже у нього ще не закінчився «умовний» термін покарання за скоєне у 2011 році пограбування.

До теми - Полтавці за слабкість до кави, коньяку та іграшок отримають 3 роки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter