У Полтаві мер вітав молодят у РАЦСі (фото)

Фото
14 лютого 2013 о 15:271730 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві мер вітав молодят у РАЦСі (фото)
Сьогодні біля Центрального РАЦСу у Полтаві людно, не зважаючи на те, що у четвер зазвичай молодят не одружують.




Тетяна та Володимир вирішили поєднати свої долі  14 лютогоТетяна та Володимир вирішили поєднати свої долі 14 лютого



Але у День усіх закоханих вирішили зробити виняток – шлюби у таких романтичний день реєструють.

На весілля однієї з полтавських пар у РАЦС завітав сам  мер Полтави Олександр Мамай. Молодят, яких вітатиме, очільник міста заздалегідь не обирав.

- Це не було домовленістю, просто сьогодні завітав о цій порі, в передобідній час, - говорить Олександр Мамай.

До речі, минулоріч візит Олександра Мамая на урочисту церемонію супроводжували ЗМІ, до чиєї присутності молодята швидко звикли.



Приймати почесного гостя на власному весіллі  пощастило парі - Тетяні Дмитренко та Володимиру Рулову.

Молодята вже два роки разом. Познайомилися у друзів. Тоді Володимиру довелося вдатися до хитрощів та  викрасти мобільний телефон Тетяни,  аби дізнатися номер дівчини, яка так сподобалася. З цього й почалася їхня спільна історія. А поєднати свої долі саме у  День святого Валентина вирішили зовсім випадково.

- Ідея була моя, я просто випадково так сказала – 14 лютого. А потім ми подумали, що це ж День святого Валентина. Вирішили, хай так і буде, - зізнається наречена Тетяна.

Весілля у цей День кохання для них не обійшлося дорожче, аніж в будь який інший.

Молоді ледь стримували хвилювання та зізналися, що усередині всі почуття аж киплять. Тому про те, що саме відчувають, говорять, сказати зараз їм важко. Час в урочистій залі пролетів майже непомітно: вітання маленьких янголят, рушник, обмін обручками, підписи у знак згоди на спільне життя, перший поцілунок,  весільний танець.  І вже свідоцтво про одруження в руках.

Цей документ новоствореній сім'ї вручив сам Олександр Мамай. Він  пригадав, як 27 років тому й  сам стояв у цій залі на місці нареченого. Тоді його сім'ї говорили про срібне весілля, а він не вірив, що так довго можна прожити. Час же швитко змайнув і тепер у нього вже троє дітей та онуки. А Володимиру та Тетяні він порадив не марнувати час та якнайшвидше зайнятися тим, аби продовжити свій рід.

Олександр Мамай подарував молодятам від себе альбом для фото. І вже зробив і перший внесок для його сторінок -  після шлюбної церемонії мер сфотографувався з парою для сімейного фото. Скористатися нагодою вирішили і гості молодят, вони теж захотіли зробити фото з Олександром Мамаєм.

Сьогодні ж  у Центральному РАЦСі роботи вистачає – тут реєструють 15 шлюбів. Із них 1 пара інтернаціональна. Наречений іноземець, приїхав до полтавки з Німеччини.

До теми:

У Полтаві «одружиться» сотня студентів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter