Серед полтавських міліціонерів-наркоборців проведуть зачистку

Ситуація
15 лютого 2013 о 17:161602 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Серед полтавських міліціонерів-наркоборців проведуть зачистку
Усіх правоохоронців-наркоборців Полтавщини перевірять.






Фото з newsukraine.com.uaФото з newsukraine.com.ua





Інформацію про зв'язки правоохоронців  з наркобізнесом просять повідомляти телефоном.



Очільник міліції області Едуард Федосов  видав розпорядження  провести позачергову переатестацію всього особового складу підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Після того, як начальника БНОН Полтавського міськвідділу міліції затримали за підозрою в організації наркобізнесу, у міліції вирішили взятися за усіх правоохоронців.

Нагадаємо, 12 лютого  Управління СБУ  спільно із працівниками прокуратури та внутрішньої безпеки міліції затримали 13 осіб. Серед них 4 міліціонери. Вони кришували наркоторговців та самі виготовляли наркотики.  У цьому році працівники цього відділу розкрили лише 1 наркозлочин.

Разом з тим керівництво обласної міліції закликає усіх, хто хоч щось знає про злочини з наркотиками, або причетність до цього правоохоронців,  повідомити інформацію у службу внутрішньої безпеки міліції Полтавщини за номером: (0532) 56-23-53, або на телефон довіри УМВС за номером: (0532) 56-22-33, - йдеться на офіційному сайті УМВС України в Полтавській області.

Читайте також: Двох полтавських міліціонерів звинувачують у вимаганні хабара у розмірі 1000 доларів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter