Полтавська міліція спалила наркотиків на 2 мільйона гривень

Новини
19 лютого 2013 о 13:301056 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту mia-pl.gov.ua.Полтавські міліціонери доповіли про знищення вилучених ними наркотиків.
Минулого тижня на полігоні у Новосанжарському районі правоохоронці спалили психотропних речовин на суму 2 мільйони гривень.

Утилізації піддали ті наркотики, які проходили речовими доказами по кримінальних справах, де вже набрало чинності рішення суду.

- Знищено близько 80 кілограм різних видів наркотичних засобів на суму, яка за цінами «чорного ринку» сягає близько двох мільйонів гривень, - повідомили у прес-службі МВС з посиланням на Сергія Кравченка, начальника управління боротьби з незаконним обігом наркотиків області.

Загалом все пройшло вдало із дотриманням вимог законодавства, прозвітували на сайті УМВС Полтавщини. Залишки наркотичних речовин у вигляді попелу мали закопати у землю.

Процес утилізації наркотиків охороняв спецпідрозділ «Беркут», а контролювала хід операції комісія працівників управління боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС, управління Служби безпеки України у присутності понятих.

Нагадаємо, у Полтаві нещодавно розгорівся скандал з головним наркоборцем міста, який за підозрою прокуратури виготовляв і приторговував зіллям. Після цього у міліцейських лавах вирішили провести зачистку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter