Полтавські гандболісти перемогли "будівельників" (+фото)

Новини
Олег Дубина21 лютого 2013 о 12:301109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські гандболісти перемогли "будівельників" (+фото)
Полтавці вирвали перемогу у "будівельників" (фото Олега Дубини)Гості з Київщини ледве не створили сенсацію.
Напрочуд цікавим видалося протистояння полтавської та броварської гандбольних команд. Гості з Київщини протягом практично цілого матчу чинили гідний опір чинним чемпіонам України.

Перед грою команди розташовувалися на різних сходинках турнірної таблиці. Через величезну очкову відстань між командами, яка складала цілих 20 залікових балів, простий вболівальник міг подумати, що звітний матч не буде складним для полтавців. Однак «будівельники» ніколи не належали до «прохідних» команд. Запорізький «ЗТР», який зараз займає перше місце в Суперлізі, пересвідчився в цьому в минулому турі, коли лише ціною надзусиль переграли команду з Броварів.

Гра розпочалася за високих швидкостях.  На перших хвилинах гості активно комбінували біля воріт полтавців, кілька разів загрожуючи воротам Камишова. Ближче до відкриття рахунку був Чукін, однак м’яч після його удару рикошетом від майданчика полетів вище воріт. Натомість полтавці у своїй контратаці були більш влучнішими, і Роман Чичикало красиво перекинув голкіпера «Будівельника» та відкрив рахунок в зустрічі.

Господарі продовжували збільшувати свою перевагу (3:1), однак згодом «будівельники» зрівняли рахунок. Гра йшла «м’яч в м’яч», причому інколи гандбольний снаряд вперто не хотів влітали у сітку воріт команд. Особливо слід відзначити гру голкіпера гостей  Богдан Панченка, який по справжньому спіймав кураж у першій 30-хвилинці.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей з Броварів 12:11.

В другому таймі сценарій гри не змінився. Гра за своїм характером дуже нагадувала останній на даний час єврокубковий матч полтавців. Нагадуємо, в минулорічному році у грі полтавців та хорватської «Сісції» рівна боротьба точилася до самого фінального свистка. «Будівельник» практично ні в чому не поступався чинним чемпіонам. 15:15, 20:20… Лише за 183 секунди до завершення гри правий крайній «Динамо» Андрій Абрамов нарешті виводить свою команду вперед.

На останніх хвилинах зустрічі гості кинули всі свої сили на врятування гри, однак натомість пропустили дві швидкі контратаки полтавців.

У підсумку полтавське «Динамо» здобуло надважку перемогу на «Будівельником».

Фотоогляд Олега Дубини



«Динамо-Полтава» - «Будівельник» (Бровари) 23:20 (11:12)

18 тур чоловічої Суперліги.

20 лютого. Полтава. Спорткомплекс УМВС.

Суддівська бригада: Віктор Згоба (суддя) , Тарас Кузь (суддя) , Валентин Вакула (делегат)

«Динамо-Полтава»: Камишов (Бражник) – Горський, Оніщук, Васюк (6), Левітський, Євдокімов, Бутенко (2), Чичикало (1), Косяк (6), Зіміновець (2), Шарко, Педан (2), Абрамов (4), Бабенко

«Будівельник»: Панченко (Висоцький) – Чукін (1), Тютюнник (2), Харченко, Пивоваров, М.Коваленко (2), С.Коваленко, Мельник (4), Кривий (1), Полятикін (3), Чуприна (7)

2-хвилинні вилучення: 5 – 4

Попередження: Абрамов, Васюк, Оніщук - Пивоваров, Тютюнник

Читайте ще:

Полтавські гандболісти переграли донеччан

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter