У Полтаві вітали сильну стать: одному чоловіку подарували квартиру (фото)

Дозвілля
22 лютого 2013 о 18:001561 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вітали сильну стать: одному чоловіку подарували квартиру (фото)
У Полтаві напередодні 23 лютого святкували День захисника Вітчизни.
Урочистості відбувалися в Міському будинку культури.

На захід покликали ветеранів війни, воїнів-інтернаціоналістів, чорнобильців, правоохоронців, військових, рятувальників, студентів та представників козацьких спілок. Вітав присутніх у залі і мер Полтави. Винуватців свята по черзі викликали на сцену, де міський голова вручав їм почесні грамоти, подяки та нагрудні знаки. Замість кількох чоловік за нагородами вийшли їх дружини.

- Хочу побажати міцного здоров’я, щоб кожного разу на всі свята ми збиралися в цьому залі в такому складі тільки з гарним настроєм, - побажав до Дня захисника Вітчизни публіці Олександр Мамай.

Читайте також - Склали рейтинг найкращих і найгірших подарунків на 23 лютого



Розважали глядачів у залі концертом творчі колективи міста. Співак-лауреат міжнародних конкурсів Станіслав Зубко навіть навмисно спустився у зал, щоб заспівати пісню дуетом з ветераном.

Традиційно для міських церемоній не обійшлося без «житлового подарунку». Сертифікат на отримання однокімнатної квартири на вулиці Головка, 18 сьогодні отримав військовий комісар, полковник Сергій Климко.

До речі, минулого року напередодні 23 лютого концерту не влаштовували, а захисників Вітчизни запросили на прийом у мерію.