Полтавські футзалістки здобули важливу перемогу в Дніпропетровську

Новини
Олег Дубина23 лютого 2013 о 20:31726 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з архіву команди "Ніка-ПНПУ" (Полтава)«Ніка - ПНПУ» вийшла на чисте друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
Сьогодні, 23 лютого розпочався 9 тур чемпіонату України з футзалу серед жінок (Вища ліга). У Дніпропетровську в головному матчі туру зустрічалися місцева «Злагода» та наша «Ніка-ПНПУ».

Звітний матч мав велике значення для обох команд. У разі перемоги один з клубів виходив на чисте друге місце в турнірній таблиці та скорочував відстань від лідерів турнірних перегонів («Біличанки»). Можливий мировий підсумок матчу не влаштовував нікого, тому з перших хвилин гри нападники команд активно почали шукати щастя біля чужих воріт.

Одна з перших атак «Злагоди» завершилася забитим м’ячем. Помилка в обороні полтавок завершилася тим, що вже на п’ятій хвилині гри голкіпер «Ніки» діставала м’яч зі сітки власних воріт. Незважаючи на намагання гостей зрівняти рахунок, на перерву команди пішли за мінімальної переваги дніпропетровок.

За традицією, після перерви полтавські футзалістки заграли активніше, однак на старті тайму знову пропустили у власні ворота.  Не кожна команда може відіграти два м’ячі за один тайм, однак футзалістки «Ніки» раніше неодноразово «рятували» подібних матчів, і ця приємна традиція продовжилася в Дніпропетровську. Важливу перемогу «Ніці» принесли влучні удари Олександри Лясковської, Євгенії Шаповал та Таїсія Бабенко.

Читайте ще:

Полтавські футзалістки на виїзді розгромили луганчанок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter