Удовіченко зізнався у чому суть конфлікту влади області та міста

Новини
28 лютого 2013 о 16:361542 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Удовіченко зізнався у чому суть конфлікту влади області та міста
Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко сьогодні на прес-конференції розповів, що йому не подобається в роботі міської влади. Стосується це насамперед комунальної сфери.


Олександр Удовіченко. Фотоархів.Олександр Удовіченко. Фотоархів.

– Якщо комусь здається, що ми більш критично ставимося до міської влади, це правда. Час іде, й вже видно, що є певні прорахунки в роботі міської влади. Комунальним господарством треба займатися більше, - говорить Олександр Удовіченко.

Читайте також: Андрій Миронов: Конфлікту з депутатами немає – є лише неприязнь мера Мамая

За його словами, унікальність  Полтави полягає в тому, що водопостачанням та відведенням, на 80% забезпеченням теплом займається обласна виконавча  влада.  І на сьогоджні міська влада фактично не розуміє всіх тих склоднощів і проблем, які там є.

- Так склалося істирично, що мери в свій час дозволили не взяти на базовий рівень міста головні комунальні підприємства, коли це потрібно було, а обласна влада повинна була передати їх - пояснив Удовіченко.

Цим він і пояснює, що влада "розхолодилася" і не  відповідає за великі напрямки забезпечення міста найнеобхіднішим. Разом з тим не організувала на високому рівні житлово-комунальне господарство.

Тому таку бездіяльність міської влади у комунальній галузі область  критикуватиме й надалі.  А ось політичних чи особистих непорозумінь у конфлікті області і міста  немає.

Читайте також — Мер Полтави не заплатив грошей конкурсу «Людина року» і не виграв

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter