Полтавська "Ніка" перемогла в першому домашньому матчі року

Новини
Олег Дубина2 березня 2013 о 20:13822 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниПолтавки впевнено здолали суперниць.


Більше фотографій ви можете переглянути за цим посиланням.

Відео матчу можна переглянути тут.

Після зимової перерви жіночий футзал найвищого українського рівня повернувся до Полтави. В першому домашньому матчі у 2013 році місцева «Ніка» приймала уманську «Ятрань».

Підопічні Сергія Ягодкіна в останніх матчах набрали непоганої ходи, тому вболівальники, які завітали на гру, вірили у перемогу рідної команди. І, як показав в підсумку матч, їхні сподівання були не даремними .

На правах господарок футзалістки «Ніки» активно розпочали звітний матч, створивши свій перший небезпечний момент вже на 3 хвилині. Євгенія Шаповал точною передачею знайшла Юлію Дударчук, яка не довго думаючи наважилася на дальній удар, після якого м’яч ледве не проскочив між ногами голкіпера гостей. Лише з другої спроби вона зуміла зафіксувати футзальний снаряд.

Подібна ситуація сталася через сім хвилин, однак на цей раз полтавки таки відкрили рахунок. Таїсія Бабенко добре спрацювала на добиванні після удару Валерії Єрмоленко. Пройшло трішки менше хвилини – і господарки подвоїли рахунок. Двохходівка Шаповал – Єрмоленко завершилася влучним ударом найкращої бомбардирки полтавської команди.

Господарки закрили суперниць на власній половині залу, і вже у першій половині матчу практично вирішили всі питанні в грі, забивши ще шість м’ячів. Другий тайм став продовженням «полтавського бенкету», що вилилося у підсумковий розгром гостей з Умані.

13:3 – тотальна командна гра приносить чергову перемогу полтавським футзалісткам.

- Дуже хотілося їм відплатити за нічию в першому колі, - поділилася враженнями гравець «Ніки» Юлія Дударчук. - Ми знали, що їм перемога була дуже потрібна, тому налаштовували себе на важку гру. Матч сподобався. Сили й духу нашій команді додала підтримка вболівальників, а особливо рідних людей.

19-й чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд.

Вища ліга. 10 тур.

«Ніка-ПНПУ» (Полтава) — «Ятрань-УДПУ-Базис» (Умань) 13:3 (8:2)

2 березня. 13:00. Полтава. Спортивний зал Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. 200 глядачів.

Судді: В.Пономаренко, Д.Максимов (всі – Харків), Н.Жукова (Полтава)

Інспектор – Ю.Воложенко (Харків)

Голи: Бабенко (10, 64, 65), Єрмоленко (11, 13, 31, 42, 62), Павлусенко (11, 24), Лясковська (24, 29), Дударчук (36) – Романів (18), Аілінкий (27, 39)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter