Олександр Малінін привітав полтавок із 8 березня святковим концертом

Дозвілля
Ольга Матвієнко6 березня 2013 о 17:081392 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Малінін привітав полтавок із 8 березня святковим концертом
Фото Ольги МатвієнкоПолтавським жінкам до 8 березня подарували виступ народного артиста Росії та України Олександра Малініна.



6 березня в ПД «Листопад» запланували одразу два концерти співака – о 14.00 та 18 .00. Це вже другий візит артиста до Полтави за останні кілька місяців. Восени він на запрошення міської влади дав два концерти для освітян. Тоді виступ Малініна так сподобався полтавцям, що за багаточисельними проханнями його вирішили запросити вдруге. Перший концерт Малінін розпочав із жарту на цю тему:

– Те, що на цю зустріч для привітання запросили саме мене, свідчить про хороший художній смак керівників міста.

Для присутніх жінок співак виконав найкращі композиції, серед яких «Ямщик не гони лошадей», «Дорогой длинною». І цього разу виконавець заспівав народну українську пісню «Ніч яка місячна», яка увійшла до одного з його україномовних альбомів. Так само вільно і невимушено співак вітав полтавок українською. Більша частина концертної програми складалася з романсів, які посідають визначне місце у творчості артиста.

Одну з найпопулярніших пісень Олександра Малініна «Берега» публіка чекала з нетерпінням. Приспів разом з музикантом співав увесь зал.



Зал зустрічав співака оваціямиЗал зустрічав співака оваціями

Вільних місць у «Листопаді» не було. Аби вмістити усіх запрошених, організатори облаштували додаткові місця.

– Концерт мені сподобався надзвичайно. Тим більше, Малінін виконав кілька моїх улюблених пісень. Звичайно ж, дуже чекала «Берега». Оце подарунок хороший, - поділилася враженнями полтавка Зоя Михайлівна.

До теми: Віталій та Світлана Білоножки не захотіли, щоб сини були артистами.
Дивіться фоторепортаж та відео з концерту на сайті "Коло"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter