У Полтаві презентували першу спробу створити мюзикл

Дозвілля
Ольга Матвієнко7 березня 2013 о 23:091032 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві презентували першу спробу створити мюзикл
Сьогодні на сцені міського Будинку культури не було ведучих і традиційних номерів самодіяльності. Для жінок напередодні свята влаштували справжній королівський бал із елементами мюзиклу. Фото Ольги Матвієнко
Гості МБК стали свідками масштабної танцювально-пісенної казки, яку на честь Міжнародного жіночого дні назвали "Vivat прекрасній половині". Директор міського Будинку культури Леся Овчиннікова наголосила, що незвичайна програма не залишить байдужими гяладчів і принесе задоволення жінкам напередодні свята:

- Ідея влаштувати такий бал з`явилася ще в минулому році, коли колектив міського Будинку культури шоу-балет "Флеш" готував свій звітний концерт у вигляді королівського балу. Ми розширили програму, додали кілька пісенних номерів, але за основу взяли сценарій ось того королівського балу. Можна сказати, що наш колектив зробив першу спробу поставити мюзикл.

Фото Ольги МатвієнкоФото Ольги Матвієнко

Читайте також: Полтавок зі сцени привітав Олександр Малінін, а вони, у свою чергу, заспівали з артистом найвідомішу пісню

За словами керівника МБК, звичайні концерти вже себе потроху віджили, і головною метою постановників було осучаснити програму і зробити її цікавою для різних поколінь.

Ось такі бджілки, сонечка та квіти зустрічали жінок перед концертомОсь такі бджілки, сонечка та квіти зустрічали жінок перед концертом

Незвичайним вечір пообіцяв бути ще при вході до залу. У холі гостей зустрічав театр моди модельної агенції "Марго". Кілька дівчат в унікальних костюмах зображували весняні квіти.

- Автор цієї чудової колекції під назвою "Квіти" Світлана Фуголь, креативний директор ательє агентства «Марго». Ми кожного року для театру моди створюємо нову колекцію. Це - колекція минулого року.  Її побачили в усіх містах України, а також за кордоном, у тому числі в Мюнхені, Парижі, Ризі. Із нею ми отримали багато винагород. Костюми неодноразово брали участь у постановках і на полтавській сцені. Сьогодні ми просто даруємо ось ці квіти, як символ весни, нашим дорогим жінкам-полтавкам, - розповіла директор модельної агенції Тетяна Крилата.

До зали запросили  і працівників культури, і медиків, і освітян. Проте, за словами Лесі Овчиннікової, жодних обмежень не було. У зал прийшли і ті, хто просто побачив оголошення у місті чи газеті.

Докладний фоторепортаж із полтавського балу на сайті "Кола"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter