Полтавська «Ворскла» представила трьох новачків

Спорт
Олег Дубина8 березня 2013 о 19:58770 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Новачки "Ворскли" (фото Олега Дубини)Панайотіс Лагос, Сергій Сілюк та Валерій Куценко офіційно стали «зелено-білими»
Більше фотографій ви можете переглянути за цим посиланням.

Сьогодні, у Міжнародний жіночий день, на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського пройшло відкрите тренування головної команди міста для акредитованих представників засобів масової інформації.  Окрім цього була представлена нова кров клубу – легіонер з Греції Панайотіс Лагос та два українці – Сергій Сілюк та Валерій Куценко.

Після закінчення тренування журналісти змогли поспілкуватися з новачками полтавців.

- Я ще не встиг повністю освоїтися в місті, але вже встиг зрозуміти, що Полтава – красиве місто, - поділився враженнями Панайотіс Лагос. – Надіюся, що влітку, коли погода стане теплішою, місто буде виглядати ще кращим. Футбол у вашій країні знаходиться на високому рівні. Він швидкий. Що ж стосується нашої останньої гри, то в Одесі нам не пощастило. У неділю віддамо всі сили, аби здобути прийнятний результат.

- Мене добре прийняли в клубі, - розповідає Сергій Сілюк. – Ми вже забули гру в Одесі та переключилися на майбутній матч зі «Шахтарем». Робимо роботу над помилками, щоб вони не повторилися у неділю.

- У «Ворсклі» зібраний хороший колектив, - говорить Валерій Куценко. – Ми з головним тренером довгий час знаємо один одного, тому я довго не роздумував, отримавши пропозицію з Полтави.

- Для нашої команди  головне  не понизитися в класі, - розповів Сергій Свистун, головний тренер полтавського клубу. – У кожній грі будемо виходити та віддаватимемо всі сили для здобуття залікових балів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter