Микола Павлов у суперечці з «Ворсклою» націлений йти до кінця

Спорт
Олег Дубина11 березня 2013 о 11:001093 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Микола Павлов (фото Олега Дубини)Колишній тренер полтавської команди розповів про свої теперішні стосунки з керівниками «Ворскли»
Вчора, 10 березня в інтерв’ю програмі «Великий футбол» на ТРК Україна відомий футбольний спеціаліст та тренер Микола Павлов розповів про ситуацію з суперечкою між ним та ФК «Ворскла».

- У той день, коли «Ворскла» зібралася після відпустки, я приїхав зі своїми помічниками на роботу, - розповідає спеціаліст. – Вони знали, що йдуть працювати в іншу команду разом зі мною. Їм видали трудові книжки, розрахувалися, а мені сказали: «Почекайте тиждень, Микола Петрович. Виникли деякі питання, тому Костянтин Жеваго вам поки трудову книжку попросив не видавати».

На думку тренера, після цього сталося щось незрозуміле.

- Пізніше вони (керівництво клубу – примітка автора) мені пред'явили претензії за розірвання контракту та зажадали 3 млн. доларів компенсації. Я поцікавився, до кого претензії - до «Іллічівця» чи до мене особисто? Вони написали, що до Павлова, тому що я сказав, що жодних питань до «Іллічівця» бути не може. Начебто виходить , що я їх надурив, і я повинен за це відповісти. Однозначно, гроші платити я не буду. По-перше, у мене таких грошей немає, а з іншого боку - за що? І якщо керівництво «Іллічівця» влаштовує та робота, яку я зараз проводжу в такому статусі - я буду працювати й надалі. Якщо треба буде – будемо йти до кінця та судитися.  Жеваго міг би на щось образитися, але на щось міг образитися і я, про що він не здогадується. У кожного своя правда, але дрібні образи не для солідних людей. Головне, що ми справу робили і робили її добре за той час, що я працював в Полтаві.

Читайте ще:

«Ворскла» не відпускає колишнього тренера

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter