Полтавські тхеквондисти привезли з Дніпродзержинська срібло

Новини
Ніна Король17 березня 2013 о 19:201101 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти привезли з Дніпродзержинська срібло
Учора, 16 березня,  в Дніпродзержинську відбувся Відкритий чемпіонат з тхеквондо, де полтавці  посіли ІІ командне місце.
Серед 14 команд, а це 230 спортсменів з різних регіонів України, наші спортсмени показали гідні результати.



Тож І місце  – ДЮСШ №3 Дніпродзержинськ,

ІІ – Полтава, ІІІ – Запоріжжя.

Про це розповів Юрій Шавиро, тренер, президент Федерації тхеквондо ВТФ у Полтавській області. До речі, цей рік полтавці розпочали теж із медалей на Всеукраїнському турнірі.

Олександр Стадніченко, Олег Мисник ,Анастасія Височин, Денис Савицький, Дар’я Луб’янецька, Роман Солодовник (вихованці  Юрія Шавиро),  Кирило Подолян (тренер  – Віталій Ступак),  Богдан Якименко (тренер  – Віталій Красницький) вибороли золоті медалі змагань у Дніпродзержинську. Дар’я Луб’янецька відома в Полтаві не лише  наполегливістю в спорті – її визнали «Міс тхековндо».

Срібну медаль завоював Марк Денисенко, 2 бої він виграв, а у фіналі програв спортсмену із Запоріжжя. Віталій Красницький  здобув бронзу.

Як каже Юрій Шавиро, у своїх перших поєдинках програли Володимир Ярош–- почав упевнено і два раунди вів у поєдинку, але, на жаль, програв з мінімальним рахунком.

– Богдан Радченко і Владислав Бейгул  програли через одну і ту ж помилку: намагаючись якомога ближче підійти до партнера без нанесення ударів, – констатує Юрій Іванович.



Кожному полтавському спортсмену дісталася в подарунок статуетка від організаторів турніру.

До речі, після успішного виступу полтавців в запросили взяти участь у навчально- тренувальних зборах, які будуть проводитись у Дніпродзержинську під керівництвом головних тренерів збірної команди України.

До теми: полтавська другокласниця стала найкрасивішою в Європі і привезла дві корони.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter