Під колесами «Хюндаю», що прямував до Полтави, загинув 18-річний хлопець

Ситуація
20 березня 2013 о 15:481692 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під колесами «Хюндаю», що прямував до Полтави, загинув 18-річний хлопець
18-річний юнак став черговою жертвою «Хюндаю».


Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua

19 березня у Карлівці хлопець загинув під колесами швидкісного потягу №153 сполученням «Донецьк – Київ», який прямував до Полтави. Свідків події немає.

– За яких саме обставин сталася подія, наразі невідомово. Уже була пізня пора, близько 20:00. Хлопець пройшов станцію і там, де все сталося, не було людей, - розповідає Наталія Сайкіна, помічник начальника по роботі зі ЗМІ лінійного відділу  на станції Полтава.

Читайте також - Черговий Хюндай не доїхав до Полтави

Проаналізувавши тілесні пошкодження, які отримав хлопець, правоохоронці припускають, що  він йшов дуже близько до залізничної колії. Незважаючи на сигнали машиніста, зіткнення не вдалося уникнути. Хлопця відкинуло на 2,5 метри від залізничної колії. І хоча машиніст одразу натиснув на гальма, зупинити потяг на великій швидкості відразу не було можливо. Оскільки «Хюндай» не зупиняється у Карлівці, він їхав приблизно 100 -120 км/ годину.

Нещодавно, У Полтаві студент через пиво і кохання потрапив під потяг і загинув

Після нещасного випадку «Донецьк – Київ» простояв 12 хвилин та відновив рух. Затримок з іншими потягами не було.

Наразі з'ясували, що загиблий навчався у одному з учбових закладів міста Карлівка. Його тіло забрали у бюро судовомедичної експертизи міста. Правоохоронці продовжують встановлювати усі обставини події.

Нагадаємо, на Полтавщині це вже не перша жертва «Хюндаю». У січні швидкісний потяг смертельно травмував  74-річну жінку в Лубенському районі. У серпні минулого року від його  колес  на Миргородщині загинув 47-річний  чоловік, а в лютому – 62-річна мешканка Гребінківського району.

До теми: Під Полтавою потяг відрізав чоловіку стопу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter