«Динамо-Полтава» здобуло чергову перемогу в гандбольній Суперлізі

Спорт
Олег Дубина21 березня 2013 о 10:02684 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниВчора, 20 березня на власному майданчику полтавці переграли гостей із Запоріжжя
Як і прогнозувалося, гра між «Динамо» та «ЗНТУ-ЗАБ» незважаючи на статус команд, вийшла досить напруженою. Головні аутсайдери змагань зуміли дати бій чинним чемпіонам країни.

Вже зі старту гості спробували нав’язати свою гру динамівцям та навіть вийшли вперед в рахунку. Полтавці практично миттєво відновили рівність, але вже через хвилину гості знову вийшли вперед 2:1.

Команди продовжували грати м’яч в м’яч, проте активнішими на майданчику виглядали динамівці. Їм вдалося на кілька м’ячів відірватися вперед , однак запорізькі гандболісти їх швидко наздогнали (6:6) Напруга в матчі була такою, що навіть табло залу певний час відмовлялося нормально працювати.

Кінцівка першої 30-хвилинки пройшло під атакуючу канонаду підопічних Миколи Шарко. В підсумку команди пішли на перерву за переваги господарів 20:17.

Після перерви запоріжці намагалися скоротити рахунок, однак динамівці не підпускали суперників до себе ближче чим на 3-4 влучних удари. У підсумку матч закінчився прогнозованою перемогою полтавських гандболістів 37:30.

Читайте ще:

Гандбольна битва туру у Полтаві завершилася нічиєю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter