Гандбольна битва туру у Полтаві завершилася нічиєю

Новини
Олег Дубина6 березня 2013 о 09:32722 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега Дубини«Динамо-Полтава» та «ZTR» зіграли в нічию 22:22


Більше фотографій з гри ви можете переглянути за цим посиланням.

Серед матчів 20 туру гандбольного чемпіонату України особливу зацікавленість серед спеціалістів та вболівальників викликала зустріч в Полтаві, де на майданчику спортивного комплексу «Динамо» полтавська команда «Динамо-Полтава» приймала лідерів турнірних перегонів – запорізький «ZTR».

Для обох команд матчі минулого туру склалися не легко та, що найголовніше, невдало. У «запорізькій битві» «ZTRу» та «Мотору» підопічні  В’ячеслава Дидушенка на старті гри дали можливість супернику вийти вперед в рахунку, що в підсумку перетворилося на другу поразку лідера змагань в сезоні. Цікаво, що в перший раз запорізькі гандболісти втратили очки саме в матчі проти полтавців… Що ж стосується «Динамо», то подорож полтавців до Южного також не додала їм залікових очок. Гра рівних за складом команд завершилася поразкою підопічних Миколи Шарко.

Що стосується звітного матчу, то першими рахунок в грі відкрили господарі. Чичикало здійснив прорив центром майданчика та влучно пробив повз Комока. «ZTR» відповів миттєво – за дві наступні хвилини голкіпер господарів чотири рази витягував м’яч із сітки власних воріт. Такий перебіг подій звісно не влаштовував тренерський штаб полтавської команди, тому господарі великими силами побігли на ворота запоріжців. За наступні три хвилини динамівці зрівняли рахунок, а Педан вивів свою команду вперед в рахунку – 5:4.

Далі матч тривав м’яч в м’яч. 5:5…7:7…9:9. На останніх хвилинах першого тайму два поспіль влучних удари Педана дозволили полтавцям знову повести в рахунку. Фінальний у таймі обмін ударами завершився тим, що на перерву команди пішли за переваги господарів 13:10.

Стартовий відрізок другої 30-хвилинки активніше провели запоріжці, які зрівняли рахунок в грі (15:15). Загалом більшість тайму на майданчику тривали рівна гра. Жодний з суперників ніяк не міг відірватися в рахунку. За п’ять хвилин до закінчення матчу полтавці здавалося забезпечили собі комфортний рахунок (22:20), але запоріжці в черговий раз показали свій характер, і на останній секунді гри гравець «ZTR» Максим Карамишев реалізував 9-метровий та приніс своїй команді нічию у надважкому матчі.

«Динамо-Полтава» - «ZTR» (Запоріжжя) - 22:22 (13:11)

«Динамо»: Бражник (Камишов) - Педан (6), Васюк (4), Любченко (4), Чичикало (3), Косяк (2), Абрамов (2), Бутенко (1), Левитський, Горський, Оніщук, Хауха, Шарко, Тюкін, Занімонец.

«ZTR»: Комок (Крючков, Веремчук) - Карамишев (10), Пронін (5), Ісанчук (2), Кривчиков (2), Турченко (2), Зотов (1), Ковбарь, Кисіль, Константинов, Колодін, Могилка, Звездов .

Попередження - 2:3.

2-хвилинного вилучення- 12:10.

Дискваліфікації: Чичикало - Пронін.

7-метрові кидки - 1/0: 5/3.

Судді: Ірина Ткачук, Тетяна Ракітіна (обидві - Київ).

Делегат ФГУ: Василь Фегір (Берегово).

5 березня. Полтава. СК «Динамо» .500 глядачів.

Читайте ще:

Полтавські гандболісти перемогли «будівельників»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter