Полтавські футзалістки поступилися чемпіонкам України

Спорт
Олег Дубина7 квітня 2013 о 03:18726 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото прес-служби "Біличанки"«Ніка-ПНПУ» зазнала поразки від «Біличанки» з рахунком 2:5
Вчора, 6 квітня відбулися чергові матчі в жіночому футзальному чемпіонаті України. В столиці нашої країни Києві відбулася напевно головна гра в сезоні, в якому «Біличанка» із Коцюбинського приймала полтавську «Ніку-ПНПУ». В разі перемоги господарки за три тури до закінчення чемпіонату оформили б свої чергові чемпіонські нагороди.

«Київська футзальна битва» виправдала сподівання вболівальників, однак радість подарували лише місцевим. Чинні чемпіони України підтвердили свій клас та святкували перемогу з рахунком 5:2. У складі «Біличанки» відзначилися Анна Шульга (хет-трик), Катерина Малишко та Катерина Шеремет. Що стосується полтавок, то авторами забитих м’ячів стали Маргарита Мочалова та Валерія Єрмоленко.

У підсумку команда з Київщини заздалегідь стала чемпіоном країни. Що ж стосується полтавок, то на них очікує запекла боротьба з дніпропетровською «Злагодою» за друге місце.

До теми - полтавські футзалістки не змогли вчасно прибути на календарну гру

Сергій Ягодкін (тренер «Ніки):

- Захисники допустили багатьох помилок, почали водитися і дали можливість «Біличанці» відірватися в рахунку. Другий період ми почали добре, мали три-чотири стовідсоткових моменти, але у нас в нападі грають молоді дівчата. Загалом грою задоволений – команда росте з кожним роком. Наступного сезону будемо давати справжній бій чемпіонам. Команда «Ніка» має повернути собі золоті нагороди.

"Біличанка НПУ" (Коцюбинське) -"Ніка-ПНПУ" (Полтава) 5:2 (3:1)

06.04.2013 року. м. Київ, СК "НПУ-Арена". 200 глядачів

Арбітри: В. Скоропад (Київ), О. Ночовний (Київ)

«Ніка ПНПУ»: Узол, Назаренко - Шаповал, Павлусенко, Лясковська (к), Гловацька, Карпенко, Єрмоленко, Глушко, Шевела, Подат, Дударчук, Підклада, Мочалова

«Біличанка-НПУ»: Мельничук, Скрипленко, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Малишко (к), Шеремет, Сидоренко, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька, Васковець,

Голи: Шульга (13, 55, 69), Сидоренко (17), Шеремет (26) - Мочалова (20), Єрмоленко (63)

Наступну свою гру полтавки проведуть 20 квітня. Вдома «Ніка» поміряється силами з «ІМС» (Черкаси).

Читайте ще:

Полтавські футзалістки здобули важливу перемогу в Дніпропетровську

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter