Новий очільник полтавської міліції розповів, за які справи братиметься

Новини
10 квітня 2013 о 12:481549 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий очільник полтавської міліції розповів, за які справи братиметься
Полтавська міліція братиметься за розкриття резонансних, серійних  та тяжких злочинів.


Геннадій  БендрикГеннадій Бендрик

Інші  справи правоохоронці залишать районним відділам.

Про те, як працюватиме Полтавське міське управління за нового очільника  розповів сьогодні на прес-конференції тимчасово виконуючий обов’язки начальника міського управління міліції  Геннадій Бендрик.

Читайте також: Начальника БНОН у Полтаві підозрюють в організації наркобізнесу

–У міському управлінні акцент робиться на розкриття тяжких, резонансних, серійних злочинів: незаконний обіг зброї, наркотиків і тому подібне, - наголосив Геннадій Бендрик. – Інші злочини, не пов’язані з актуальністю, хотів би передати на райвідділи. А міськуправління повинно займатися саме гучними справами.

Також, за словами керівника міської міліції, звертатиме він  увагу і на кадровий потенціал.

– У мене завдання зберегти те, що було до мене та не дати можливості з’явитися дискредитуючій  інформація, яка була до мене.

Нагадаємо, після того, як начальника БНОН Полтавського міськвідділу міліції затримали за підозрою в організації наркобізнесу, у міліції вирішили взятися за перевірку усіх правоохоронців.

На посаді тимчасово виконуючого обов’язки начальника Полтавського міського управління міліції УМВС України в Полтавській Області Геннадій Бендрик з 1 березня 2013 року.

У органах внутрішніх справ працює з 1996 року. До займаної посади був заступником начальника відділу по боротьбі з організованою злочинністю.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter