У Полтаві на мітингу до Дня Перемоги побилися націоналісти і комуністи (фото+відео)

Ситуація
Надія Труш15 квітня 2013 о 14:372520 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на мітингу до Дня Перемоги побилися націоналісти і комуністи (фото+відео)
Сьогодні у Полтаві біля монументу Солдатської слави сталася сутичка між представниками націоналістичної організації та комуністами.


У місті сьогодні, 15 квітня відбувався мітинг- зустріч міжнародного проекту "Наша велика перемога", на якій розгорнули великий прапор Перемоги. Деяким полтавцям не сподобалися ці дії, тож почали вигукувати "Ганьба" на знак протесту.



– Цей мітинг був відкритим заходом, тож прийшли люди з різними поглядами, – розповів Євген Янкевич, представник комісії з питань освіти і науки громадської ради при облдержадміністрації. – Тож кілька патріотично налаштованих людей почали вигукувати "Ганьба" на знак протесту, коли розгортали прапор Перемоги. У відповідь на це прихильники іншої партії почали штовхати та навіть бити. Я теж там був, бачив це на власні очі. Крім того, на мітингу були й школярі, на щастя, з ними нічого не трапилося.

– Після того, як ми почали роздавати листівки, де висвітлені правдиві історичні факти щодо Другої світової війни, на нас накинулися міліціонери в цивільному та беркутівці. – розповів Роман Чабановський, голова Полтавської обласної організації ВО "Свобода". – Вони виривали папірці, погрожували, заламували руки та били людей.



Фото і відео надані прес-службою обласної ВО "Свобода"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter