У Холодному Яру на мітингу, куди поїхали полтавці, порвали прапор політичної партії

Новини
Надія Труш21 квітня 2013 о 12:591733 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Холодному Яру на мітингу, куди поїхали полтавці, порвали прапор політичної партії
У Холодному Яру на Черкащині сьогодні Україна вшановує борців за незалежність.


У Холодному Яру щороку вшановують борців за волю України. фото www.chasipodii.netУ Холодному Яру щороку вшановують борців за волю України. фото www.chasipodii.net

Не обійшлося без суперечок: порвали прапор політичної сили, повідомляє журналіст «Кола», який зараз перебуває на місці події.

На вшанування борців за волю України різних епох –Богдана Хмельницького, Максима Залізняка та отамана полку гайдамаків Холодного Яру Василя Чучупака – з’їхалися не лише з України, а з Польщі. Серед присутніх – нардепи Олег Тягнибок, Микола Томенко, Юрій Сиротюк, Ігор Мірошниченко, Юрій Бублик.

– Під час мітингу в Холодному Яру (село Мельники) виникла невелика сутичка, – повідомляє журналіст «Кола» Ольга Правденко. – Група людей різної політичної сили пошматували і потоптали прапор Партії регіонів. Сутичка була дуже короткочасною, міліція не втручалася.

До теми: у Полтаві на мітингу до Дня Перемоги  побилися націоналісти і комуністи (фото+відео).

Фотоогляд з події у Холодному Яру шукайте на нашому сайті згодом.

До теми: у Полтаві 2013 назвали роком відомого націоналіста, а 2014 – роком поета.

Довідка "Кола": Холодний Яр – лісовий масив, який має історичне та природоохоронне значення. В історію Холодний Яр ввійшов також гайдамацькою Коліївщиною 1768 року на чолі із запорізьким козаком Максимом Залізняком і сотником Іваном Гонтою. Відстоюючи незалежну Україну, організувавши за козацьким принципом повстанські загони під керівництвом отаманів, холодноярці під гаслом «Воля України – або смерть» з 1918 по 1922 роки утримували незалежність самопроголошеної Холодноярської Республіки.

Також читайте:

Полтавці вшанували пам’ять Самійла Величка (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter