«Ворскла» та Микола Павлов будуть з'ясовувати свої відносини в Лозані

Новини
Олег Дубина22 квітня 2013 о 10:24918 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - footballtransfer.com.uaПочесний президент полтавської «Ворскли» Константин Жеваго налаштований йти до кінця у суперечці з колишнім тренером команди
Вчора, 21 квітня офіційний сайт ФК «Ворскли» оприлюднив відкритий лист головного спонсора полтавському клубу, адресований колишньому тренеру полтавців, в якому Константин Жеваго висловив свою думку стосовно суперечки клубу з Миколою Павловим:

- У засобах масової інформації нещодавно з'явилося ваше інтерв'ю під заголовком: "Я не заплачу Жеваго ні копійки", в якому ви в знущальному тоні озиваєтеся про таку серйозну проблему, як виконання вашого контракту як головного тренера ФК "Ворскла" з нашим клубом. Дивними і, щонайменше, незрозумілими звучать ваші слова на мою адресу. Якщо ви помітили, з мого боку не було коментарів про морально-етичні аспекти вашої поведінки та дій. По теперішній час я говорив і говорю, що Павлов М.П. був і є професіоналом своєї справи, завдяки якому ФК "Ворскла" стала володарем Кубка України, двічі брала участь у розіграші Ліги Європи, виховав та дав путівку в життя багатьом молодим гравцям, створив боєздатний колектив улюбленого нами усіма клубу.

До теми - Микола Павлов у суперечці з «Ворсклою» націлений йти до кінця

За словами керівника клубу, «Ворскла» буде шукати шляхи вирішення проблеми в спортивному арбітражному суді Лозанни.

- Незадовго до прийнятого вами рішення самовільно залишити клуб, ми продовжили з обопільної згоди ваш контракт, прийнявши всі ваші умови по практично дворазовій збільшені вашої зарплатні, купівлі вам нової квартири та нового службового автомобіля. Після виконання нами всіх ваших умов, ви заявили про відхід. Це ваше право, але пункт 6.4 Контракту говорить: "У разі дострокового розриву контракту за бажанням однієї зі сторін, друга сторона має право вимагати грошову компенсацію" тому вам і виставлено вимогу про компенсацію в розмірі 3 млн. доларів США, яка є адекватною сумою вашого контракту, розрахованого на 5 років.

До теми - «Ворскла» не відпускає колишнього тренера

Мені незрозуміло, якими критеріями користувалася Палата з вирішення суперечок ФФУ, призначаючи суму компенсації, коли розмір цієї суми внутрішня справа сторін за Контрактом, або слово «справедливість» забуто членами цієї поважної Палати?

В інтересах клубу, полтавського і всього українського футболу, ми змушені звернутися з апеляцією до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Читайте ще - Колишній тренер «Ворскли» виплатить клубу 200 тисяч доларів

Довідка. Спортивний арбітражний суд (англ. Court of Arbitration for Sport, CAS, фр. Tribunal Arbitral du Sport, TAS) - міжнародний арбітражний орган, розв’язує суперечки, що мають відношення до спорту. Штаб-квартира суду находиться в Лозанні (Швейцарія). У 1996 році були створені відділення суду в США (Денвер, пізніше перенесено до Нью-Йорка) та Австралії (Сідней). На час проведення деяких регулярних змагань створюються непостійні трибунали.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter